Cevizkent TOKİ Parkı (Kartaltepe Mahallesi)
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldiği günden itibaren mahalle sakinlerinin talepleri üzerine mahallelerde çocukların vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyor.
Cevizkent TOKİ Parkımızın tüm fotoğrafları için buraya tıklayınız.
Şehir merkezinin yanı sıra hemen hemen her mahallede bir park yapan Karabük Belediyesi, son olarak Kartaltepe Mahallesinde yaptığı Cevizkent TOKİ Parkını Karabük halkının hizmetine açtı.
Yeni yapılan çocuk parkı, Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen törenle çocukların hizmetine sunulurken, açılışa Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, KAMUSEN İl Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım, Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı İlhami Yılmaz, Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı, mahalle muhtarları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “7 yıl önceki Karabük ve 7 yıl sonraki Karabük, 7 yıl önceki bir Kartaltepe Mahallesi, 7 yıl sonraki Kartaltepe Mahallesi. Kartaltepe’ye yapılan en önemli yatırımlardan birisi su tesisatların yenilenmesiydi. Aşağı yukarı haftada 5-6 defa arızaların olduğu mahallelerden bir tanesiydi. Şuanda ayda bir kez bile su arızası olmayan bir mahalle. Karabük’te %70 su tesisatlarını değiştirdik, %98 doğalgaz dağıttık. Yaptığımız Gezici Başkanlık programlarımızda, bütün mahallelerde artık 2-3 konu konuşuyoruz. Bir hafta öncede Kartaltepe Mahallesindeydik. Yaptığımız yatırımlara göz attığımız zaman, belki 500 bin nüfuslu şehirlerin yapamadığı yatırımları Karabük vilayeti olarak gerçekleştirdik. Buradaki park gibi 80 tane park yaptık. Kütüphane, meydan, hal binası, dolmuş durağı, yürüyen merdivenler, asansörler, mezarlıklarda düzenlemeler, köprüler, camilerin sıcak suları derken Karabük’te rakamlarla ölçülmeyecek bir yatırım yapıldı. Karabük iki kere asfaltlandı. Karabük’te ayağımızın çamura gireceği hiçbir sokak arası kalmadı. Önceden yalnız Yeşil Mahalle yolu ile ilgili 3 sene, burayı Belediyemi yapacak, Karayollarımı yapacak diyerekten bütün Karabük topraktan geçti. Burayı kim yapacak kavgası vardı. Şimdi biz yapıyoruz veya başka kurumla ilgili bir işlem varsa bunu da yapıyoruz. Önemli olan Karabük’te refah ve mutlu bir şekilde yaşayabilmek ve bunu sağladık. Geçen, mecliste suya zam yapmadık. Doğalgaz dağıtımıyla bir evde bir tüp 85 liraya mal oluyordu, şu anda 85 lira yerine 14 lira doğalgaz yanıyor. Türkiye’de en ucuz ve kaliteli suyu Karabük dağıtıyor. Yalnız şu güne kadar 160 arkadaşımızı emekli ettik. 30 trilyon tazminat ödedik. Geldiğimiz zaman işçilerimizin 11 ikramiye alacakları vardı, bu güne kadar ne maaşı, ne de maaşı bir gün dahi gecikmemiştir. Belediyenin içerisine ne rüşvet, ne torpil, ne de kasasına kimsenin elini sokturmuyoruz. Bu park yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Vergili’nin konuşmasının ardından Kartaltepe Mahallesi Cevizkent TOKİ Parkı açılışını dualar eşliğinde Başkan Vergili’nin yanı sıra, KAMUSEN İl Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım, Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı İlhami Yılmaz, Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Kartaltepe Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kaya tarafından yapıldı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |