Şehitler Parkı
Eklenme Tarihi: 27.03.2025 17:00:38 941 Görüntülenme

Şehitler Parkı

Karabük’te yıllardır atıl durumda kalan bir alan daha Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle modern bir yaşam alanına dönüştürüldü. Bayır Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde yer alan ve uzun süredir kullanılmayan bölge, Karabük Belediyesi tarafından düzenlenerek vatandaşların kullanımına açıldı.

Toplam 1.200 metrekarelik park alanı ve 550 metrekarelik çim alanıyla dikkat çeken yeni sosyal yaşam alanında; 500’ün üzerinde farklı bitki çeşidi, 9 adet pergole, amfi tiyatro oturma alanı, açık alan ahşap oturma grupları, şelaleli süs havuzu ve bir adet WC binası bulunuyor. Yeni düzenlemesiyle birlikte bu alan, “Şehitler Parkı” adıyla Karabük halkının sosyal hayatına kazandırıldı.

Yaklaşık 4 milyon 344 bin TL bedelle hayata geçirilen park, hem konumu hem de sahip olduğu sosyal donatılarla şehir merkezinde önemli bir ihtiyaca cevap vermeyi hedefliyor.

BAŞKAN ÇETİNKAYA: "KARABÜK’TE HER KARIŞ TOPRAĞI HALKIMIZ İÇİN DEĞERLENDİRİYORUZ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, projeye dair şu ifadeleri kullandı: "Bayır Mahallemizde yıllardır kaderine terk edilmiş bir alanı, şehrimizin dinlenme ve nefes alma noktalarından biri haline getirdik. Şehir Parkı sadece bir yeşil alan değil, aynı zamanda çocuklarımızın oynayabileceği, gençlerimizin vakit geçirebileceği, ailelerimizin huzur içinde dinlenebileceği bir sosyal yaşam alanı. Karabük’te her karış toprağı halkımız için değerlendiriyoruz. Şehrimize hayırlı olsun."


Şehitler Parkı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

Açılış Töreni Fotoğraf 1

Açılış Töreni

Açılış Töreni Fotoğraf 2

Açılış Töreni

Açılış Töreni Fotoğraf 3

Açılış Töreni

Açılış Töreni Fotoğraf 4

Açılış Töreni

Açılış Töreni Fotoğraf 5

Açılış Töreni

Açılış Töreni Fotoğraf 6

Açılış Töreni

Açılış Töreni Fotoğraf 7

Açılış Töreni

 Fotoğraf 8

 Fotoğraf 9

 Fotoğraf 10

 Fotoğraf 11

 Fotoğraf 12

 Fotoğraf 13

 Fotoğraf 14

 Fotoğraf 15

 Fotoğraf 16

 Fotoğraf 17

 Fotoğraf 18

 Fotoğraf 19

 Fotoğraf 20

Cephe İyileştirmeleri ve Modern Cadde ve Sokak Planlamaları

Cephe İyileştirmeleri ve Modern Cadde ve Sokak Planlamaları

30.07.2025 255 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek önemli bir projeye start verdi. Albay Karaoğlanoğlu Caddesi, Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesini kapsayan kapsamlı yenileme çalışmaları başladı.

Parkları Yenileme Çalışmaları

Parkları Yenileme Çalışmaları

22.07.2025 260 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelindeki park ve açık hava spor alanlarında yürüttüğü yenileme çalışmalarıyla çocuklar, gençler ve aileler için daha güvenli, modern ve estetik yaşam alanları oluşturuyor. Ekiplerimiz, saha zemini ve çevresel düzenlemeler başta olmak üzere pek çok noktada titiz uygulamalar gerçekleştiriyor.

Karabük Belediyesi’nden Bilim Dolu Etkinlik:

Karabük Belediyesi’nden Bilim Dolu Etkinlik: "Oyun Gecesi"

12.07.2025 321 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin çocuklara yönelik yaz dönemi etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Bilimsel Oyun Gecesi", Karabük Bilim Merkezi’nde coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. 11 Temmuz Cuma akşamı düzenlenen etkinlik, farklı yaş gruplarından çocuklar ve ailelerinin yoğun katılımına sahne oldu.