Aydınlıkevler Mahallesi 501. Cadde Doğalgaz Sorununa Çözüm
Karabük Belediyesi, Aydınlıkevler Mahallesi 501. Cadde’de 2011 yılından bu yana devam eden doğalgaz bağlantısı sorununu KARGAZ ile yürütülen ortak çalışmalar sonucunda çözüme kavuşturdu. Yaklaşık 15 yıldır çözüm bekleyen sorun, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın girişimleri ve ilgili kurumlarla sağlanan koordinasyonla giderildi.
Yıllardır doğalgaz bağlantısı konusunda sıkıntı yaşayan cadde sakinlerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalarla bölgedeki önemli bir altyapı sorunu çözüme ulaştırıldı.
ÇETİNKAYA: "YILLARDIR BEKLEYEN SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜYORUZ"
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bizim Belediyecilik anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimizin ihtiyaçları var. Aydınlıkevler Mahallemizin 501. Caddesi’nde 2011 yılından bu yana devam eden doğalgaz bağlantısı sorununu KARGAZ ile iş birliği içerisinde çözüme kavuşturduk.
Karabük’ümüzün her köşesinde vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Yıllardır bekleyen sorunların üzerine kararlılıkla gidiyor, ilgili kurumlarımızla birlikte kalıcı çözümler üretiyoruz.
Bu süreçte iş birliği içerisinde çalıştığımız KARGAZ yetkililerine teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı olsun."








