Aşevi Projesi
Eklenme Tarihi: 02.10.2024 12:02:58 391 Görüntülenme

Aşevi Projesi

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hayata geçirilen, Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle 27.09.2024 tarihinde hizmete açıldı. Aşevi, her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtarak destek sağlıyor.

Karabük Belediyesi, şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan aşeviyle her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırıyor.

Kimsesiz, yaşlı, engelli ve maddi durumu yetersiz vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışımızla sunduğumuz bu hizmet, Karabük’te dayanışma ruhunu güçlendiriyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya bu anlamlı hizmetle ilgili olarak; "Aşevimiz sadece bir yemek noktası değil, Karabük’te yardımlaşma ve birlik olmanın sembolüdür. Belediyemizin en önemli görevlerinden biri, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak destek olmaktır ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Adres: Bayır Mahalle Fevzi Çakmak Caddesi Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi ve Bayır Mahalle Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Binası (Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Binası Çarpraz Karşısı)

Telefon: 0370 415 77 93 - 444 21 78

Konum İçin Tıklayınız

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Açılış Töreni

Post

Sökeler Parkı Projesi

15.10.2024 30 Görüntülenme

Post

İzcilik Eğitimleri Başlıyor

07.10.2024 242 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Türkiye İzcilik Federasyonu iş birliğiyle şehrimizdeki çocuklar ve gençler için doğayla iç içe bir eğitim fırsatı sunuyor. İzcilik haftalık ünite çalışmalarıyla gençlerimizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak geliştirecek, takım ruhunu aşılayacak, liderlik ve sorumluluk bilinci kazandıracak bir program başlatıyoruz.

Post

Kayabaşı Merdivenleri Kapsamlı Yenileme Çalışması Projesi

04.10.2024 174 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Kayabaşı Mahallesinde yer alan merdivenlerde 50 yıl aradan sonra ilk kez kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Toplam bütçesi 10 milyon TL olarak belirlenen proje sayesinde mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı toprak kayması ve benzeri sorunlar son bulacak.