Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftası Kutlu Olsun
Eklenme Tarihi: 10.04.2025 1401 Görüntülenme

Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftası Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Milletimizin huzuru, güvenliği ve esenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; görev başındaki kahraman polislerimize sağlık, huzur ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kanlıca Mantarı Kırmızı Çizgimiz

Kanlıca Mantarı Kırmızı Çizgimiz

05.11.2026 31 Görüntülenme

Yer: Bağ-Essan Sanayi Sitesi

Vergi Ödemeleri İçin Son Gün 30 Kasım

Vergi Ödemeleri İçin Son Gün 30 Kasım

05.11.2026 80 Görüntülenme

Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2026 yılı ikinci taksit ödemelerinde son tarih 30 Kasım 2026 Pazartesi günü.

Karabük’te Ulaşım Ağı Genişliyor

Karabük’te Ulaşım Ağı Genişliyor

05.11.2026 83 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde yürütülen yol ve bulvar çalışmalarıyla kentin ulaşım ağı genişliyor. Şahin Tepesi’nde açılan yeni güzergahlarla Beşbinevler, Kapullu ve çevre mahallelerin Safranbolu yoluna doğrudan bağlantısı hedeflenirken, Kapullu’dan çarşıya uzanacak yeni bir bulvar da yer alıyor.