Karabük Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor
Eklenme Tarihi: 12.04.2025 417 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Karabük’te etkisini artıran kar yağışının ardından Karabük Belediyesi, ulaşımın aksamaması ve günlük hayatın sekteye uğramaması amacıyla şehir genelinde karla mücadele çalışmalarına başladı. 100 personel ve 30 araçlık ekip, kar temizleme ve buzlanma önleme faaliyetlerini şehrin dört bir yanında kesintisiz sürdürüyor.

Tüm mahalle ve sokaklarda yürütülen çalışmalar kapsamında kar küreme ve tuzlama faaliyetleri gece gündüz demeden devam ediyor. Ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri anlık olarak değerlendiriyor; gelen her şikâyet ve bildirim kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ekiplerimiz, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada görev başında. 100 personelimiz ve 30 aracımızla birlikte şehir genelinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceliğimiz, ulaşımın aksamadan devam etmesi ve vatandaşlarımızın günlük hayatının olumsuz etkilenmemesi. Her mahalleye, her sokağa en kısa sürede ulaşmak için süreci anlık olarak takip ediyor, gelen taleplere hızla müdahale ediyoruz. Hemşehrilerimizin güvenliği ve memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir."

Vatandaşlar, talep ve bildirimlerini Karabük Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi’nin 444 21 78, 0501 078 78 78 ve 0501 178 78 78 numaralı hatları üzerinden iletebiliyor. Karabük Belediyesi, hava koşullarının etkili olduğu bu süreçte tüm vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısında bulundu.

   


Karabük Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi 1 Hafta Süreyle Trafiğe Kapatılacak

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi 1 Hafta Süreyle Trafiğe Kapatılacak

15.12.2025 24 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde devam eden yenileme çalışmaları nedeniyle, Yenişehir Camii ile PTT arasındaki güzergâh 1 hafta süreyle trafiğe kapatılacak.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

14.12.2025 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhumeye Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere sevenlerine, yakınlarına ve Manisa halkına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Karabük Bilim Merkezi’nde Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Gerçekleştirildi

Karabük Bilim Merkezi’nde Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Gerçekleştirildi

14.12.2025 29 Görüntülenme

Karabük Bilim Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz 3 Boyutlu Kalem Atölyesinde evlatlarımızın mutluluğu her şeye değerdi. Çocuklarımızın hayal kurduğu, ürettiği bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz.