Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 17.04.2025 230 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Kıymetli Annelerimizin Hoş Sohbetinden İstifade Ettik"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Öğlebeli mahallemizde güneşli bir Karabük gününde kıymetli annelerimizin hoş sohbetinden istifade ettik. Onlar sordu, biz cevapladık. Allah’tan sağlık, sıhhat ve afiyet dilerim. İyi ki varsınız" dedi.

Karabük Belediyesi, TÜBİTAK İş Birliği ile Bilim Şenliği’ne Ev Sahipliği Yapacak

Karabük Belediyesi, TÜBİTAK İş Birliği ile Bilim Şenliği’ne Ev Sahipliği Yapacak

16.09.2025 41 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 18-20 Eylül tarihlerinde Karabük Bilim Merkezi’nde düzenlenecek “Karabük Bilim ile Şenleniyor” etkinliğiyle şehre bilim dolu üç gün yaşatacak. TÜBİTAK iş birliğiyle gerçekleştirilen şenlik, her yaştan katılımcıya açık olup, özellikle öğrenciler ve aileleri için interaktif ve eğitici deneyimler sunacak.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Evlatlarımızın Gözlerindeki Umut ve Heyecan Bizlere Güç Veriyor"

16.09.2025 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ziyaretleriyle bizleri mutlu eden Şehit Özcan Ören İlkokulu öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Evlatlarımızın gözlerindeki umut ve heyecan bizlere güç veriyor" dedi.