Başkan Çetinkaya, Berat Misoğlu’na Türk Bayrağı Hediye Etti
Eklenme Tarihi: 06.03.2025 589 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya, Berat Misoğlu’na Türk Bayrağı Hediye Etti

Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Berat Misoğlu, temizlik çalışmaları sırasında bir çöp evde bulduğu Türk bayrağına büyük bir saygı göstererek onu duvara astı. Bu örnek davranışı, bayrağımıza ve milli değerlerimize olan hassasiyetin güzel bir örneği oldu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Berat Misoğlu’na bu anlamlı hareketinden dolayı teşekkür ederek kendisine Türk Bayrağı hediye etti. Milli değerlerimize sahip çıkan, duyarlılığıyla herkese örnek olan Berat Misoğlu’na gönülden teşekkür ediyoruz.

Karabük’te Caddeler Ramazan Coşkusuna Büründü

Karabük’te Caddeler Ramazan Coşkusuna Büründü

18.02.2026 14 Görüntülenme

Karabük’te Ramazan ayının manevi atmosferi, şehrin kalbi ve en yoğun alanları olan Kemal Güneş Caddesi, Ankara Caddesi ve İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmalarıyla hissedilmeye başlandı. Karabük Belediyesi ekipleri tarafından yapılan düzenlemeler kapsamında ana arterler estetik ışık motifleriyle donatılarak Ramazan ayına özel bir görünüme kavuşturuldu.

Halk Ekmek’te Ramazan Pidesi Fiyatları Belli Oldu

Halk Ekmek’te Ramazan Pidesi Fiyatları Belli Oldu

18.02.2026 35 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda Ramazan ayı boyunca vatandaşlara sunulacak 300 gram Ramazan pidesinin fiyatları açıklandı. Uygun fiyat politikasıyla üretilecek pideler vatandaşlarımızın sofralarına ulaşacak.

Başkan Çetinkaya’dan Ramazan Öncesi Fırıncı Esnaflarına Teşekkür

Başkan Çetinkaya’dan Ramazan Öncesi Fırıncı Esnaflarına Teşekkür

17.02.2026 24 Görüntülenme

Karabük’te Ramazan ayı öncesinde vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi amacıyla fırınlara yönelik kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Karabük Belediyesi Fırın Denetleme Komisyonu ve zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerde, şehir genelindeki fırınların hijyen ve üretim standartlarına uygun olduğu belirlendi.