Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Projesi
Eklenme Tarihi: 22.10.2024 13:32:15 72 Görüntülenme

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Projesi

Karabük Belediyesi, sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmek isteyen vatandaşlarımız için egzersiz programları başlattı. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen bu programlar, her yaştan bireyin katılımına uygun olarak planlandı.

Açık havada doğayla iç içe egzersiz yapma imkânı sunan etkinlikler ve kapalı alanlardaki grup dersleriyle vatandaşlarımız, daha aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimseme fırsatı buldu.

Her yaştan hemşehrilerimizi sağlıklı yaşam egzersizlerine davet eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Karabük Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz ve bu doğrultuda yeni bir egzersiz programı başlatıyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz açık hava ve kapalı alan etkinlikleriyle hem bedensel hem de mental sağlığımızı destekleyecek, daha hareketli ve zinde bir yaşama adım atacağız. Her yaştan hemşehrimizi bu etkinliklere katılarak sağlıklı yaşam yolculuğunda bizimle birlikte olmaya davet ediyorum" dedi.

Başvurular tüm Sosyal Yaşam Merkezlerimizde yapılabilir.

Post

2. Ücretsiz Yüzme Kursu Projesi

21.10.2024 51 Görüntülenme

Belediyemizin 8 - 13 yaş grubu öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için ön kayıtlar başladı.

Post

Ücretsiz Yüzme Kursu Projesi

11.07.2024 65 Görüntülenme

Belediyemizin 8 -13 yaş grubu öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için kayıtlar başladı.

Post

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Projesi

22.10.2024 83 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi film çekimi için Karabüklülerle buluştu. Kanser, tansiyon ve şeker ölçümü yapılacak olan araç, 21 Ekim’de Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi’nde saat 13.30’da hizmet vermeye başladı.