Başkan Çetinkaya Marangozhaneyi Yeniledi, Üretim Kapasitesi Arttı
Eklenme Tarihi: 27.04.2026 209 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya Marangozhaneyi Yeniledi, Üretim Kapasitesi Arttı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde Belediye hizmetlerinde üretim gücünü artıracak önemli bir adım daha atıldı. Belediye marangozhanesi, gerçekleştirilen yatırımlarla modern, geniş ve yüksek kapasiteli bir üretim merkezine dönüştürüldü.

Başkan Çetinkaya döneminde yapılan düzenlemeyle, daha önce sınırlı bir alanda faaliyet gösteren marangozhane 800 metrekarelik yeni alanına taşındı. Genişleyen üretim sahasıyla birlikte Belediyenin hizmet üretme kapasitesi önemli ölçüde artırıldı.

Teknik altyapıyı güçlendiren yatırımlar kapsamında marangozhaneye; çizgi yatar makinesi, freze makinesi, planya makinesi ve kalınlık makinesi olmak üzere toplam 4 yeni makine kazandırıldı.

Kazandırılan makinelerle birlikte, ahşap malzemelerin hassas kesimi, yüzey düzeltme işlemleri, ölçüye uygun kalınlık ayarlamaları ve detaylı şekillendirme süreçleri daha hızlı ve yüksek kaliteyle gerçekleştirilebilir hale geldi.

Söz konusu yatırım park ve yeşil alanlarda kullanılan bank, kamelya gibi malzemelerin üretimi, kent mobilyalarının imalatı ve bakım - onarım çalışmalarının daha kısa sürede tamamlanması amacıyla hayata geçirildi. Böylece Karabük Belediyesi, kendi imkanlarıyla daha etkin ve ekonomik hizmet üretmeye başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çetinkaya, üretim sürecine ilişkin yaptığı değerlendirmede; "Kendi ürünümüzü kendimiz üretiyoruz. Kapılardan kent mobilyalarına kadar birçok ihtiyacı artık belediyemiz bünyesinde karşılıyoruz. Kazandırdığımız makinelerle üretimimiz iki üç kat artmış durumda ve artık daha seri üretim yapabiliyoruz" dedi. Vatandaşın yenilik, çeşitlilik beklentisi olduğunu ve kendisine ulaştıklarını belirten Başkan Çetinkaya, taleplerin özellikle dikkate alınmasını istedi.

Emek veren çalışanlara da teşekkür eden Başkan Çetinkaya; "Ben çok beğendim hepinizin ellerine sağlık, Rabbim kaza bela vermesin" diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Başkan Çetinkaya Marangozhaneyi Yeniledi, Üretim Kapasitesi Arttı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

01.08.2026 37 Görüntülenme

Evlatlarımızın neşesi, ailelerimizin tebessümüyle Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanında yine cıvıl cıvıl bir akşam yaşadık!

Her Yerdeyiz

Her Yerdeyiz

01.08.2026 36 Görüntülenme

Karabük’ümüz için 7/24 sahadayız.