Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 2322 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye personelinin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yaptıklarını açıkladı. Çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak adına maaşlarda önemli oranlarda artışa gidildi.

Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimiz günden bu yana adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsedik. ​Belediyemizin her kademesinde fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımız, Karabük’e değer katan en önemli güçtür. Onların emeğini ve alın terini korumak, ekonomik olarak daha iyi koşullara ulaşmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur" dedi.

Yapılan düzenlemeyle birlikte, Ulaşım A.Ş. bünyesinde görev yapan personelin maaşları önemli ölçüde yükseltildi. Daha önce 19 Bin TL olan en düşük net maaş %43 artışla 28 Bin 13 TL’ye, en yüksek maaş ise 25 Bin TL’den %35 artışla 34 Bin TL’ye çıkarıldı. Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının 2024 Temmuz öncesinde 24 Bin 853 TL olan en düşük maaşı, önce %30 artışla 32 Bin 156 TL’ye, ardından %20 zamla 38 Bin 600 TL’ye yükseltildi.

Maaş artışlarının yanı sıra, Belediye çalışanlarının sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimizde ikramiye oranlarını 5+5 olarak artırdık ve sendika aidatı olarak kesilen bir yevmiyeyi çalışanların kazancına ekledik. Bizler büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın refahı, Karabük’ün gelişimine doğrudan katkı sağlar. Karabük’ü daha güzel yarınlara taşımak, ancak siz değerli emekçilerimizin katkılarıyla mümkündür. Yapılan bu maaş düzenlemesinin tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Tüm Esnaf ve Sanatkarlarımızın Ahilik Haftası Kutlu, Kazançları Bereketli Olsun!"

18.09.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ticaret İl Müdürümüz Sayın Gamze Aydın, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Hüseyin Kılıç ve Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyelerini Belediyemizde ağırladık. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası kutlu, kazançları bereketli olsun!" dedi.

Ezgi Karaşin, Karabüklü Okurlarla Buluşuyor!

Ezgi Karaşin, Karabüklü Okurlarla Buluşuyor!

18.09.2026 35 Görüntülenme

"Bi Dünya Kitap" iş birliğiyle "Ben Buradayım" kitabının yazarı Ezgi Karaşin, söyleşi ve imza günü için Karabük’e geliyor.

Pırıl Pırıl Bir Şehir İçin Sahadayız!

Pırıl Pırıl Bir Şehir İçin Sahadayız!

18.09.2026 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Komşularımızın huzuru, çocuklarımızın güvenliği her şeyden önce gelir! Mahalle aralarında, ağaç altlarında oluşan atıl ve çevreyi rahatsız eden görüntüleri tek tek ortadan kaldıracağız. Kepçelerimizi gönderip, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarımız başlatıyoruz. Ailece nefes alacağımız pırıl pırıl bir şehir için sahadayız!" dedi.