Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 2257 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye personelinin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yaptıklarını açıkladı. Çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak adına maaşlarda önemli oranlarda artışa gidildi.

Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimiz günden bu yana adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsedik. ​Belediyemizin her kademesinde fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımız, Karabük’e değer katan en önemli güçtür. Onların emeğini ve alın terini korumak, ekonomik olarak daha iyi koşullara ulaşmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur" dedi.

Yapılan düzenlemeyle birlikte, Ulaşım A.Ş. bünyesinde görev yapan personelin maaşları önemli ölçüde yükseltildi. Daha önce 19 Bin TL olan en düşük net maaş %43 artışla 28 Bin 13 TL’ye, en yüksek maaş ise 25 Bin TL’den %35 artışla 34 Bin TL’ye çıkarıldı. Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının 2024 Temmuz öncesinde 24 Bin 853 TL olan en düşük maaşı, önce %30 artışla 32 Bin 156 TL’ye, ardından %20 zamla 38 Bin 600 TL’ye yükseltildi.

Maaş artışlarının yanı sıra, Belediye çalışanlarının sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimizde ikramiye oranlarını 5+5 olarak artırdık ve sendika aidatı olarak kesilen bir yevmiyeyi çalışanların kazancına ekledik. Bizler büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın refahı, Karabük’ün gelişimine doğrudan katkı sağlar. Karabük’ü daha güzel yarınlara taşımak, ancak siz değerli emekçilerimizin katkılarıyla mümkündür. Yapılan bu maaş düzenlemesinin tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yemyeşil Bir Karabük İçin Attığımız Adımların Meyvesini Topluyoruz!

Yemyeşil Bir Karabük İçin Attığımız Adımların Meyvesini Topluyoruz!

21.08.2026 16 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şehrimizi yeşillendiriyor, doğamızı koruyoruz. Yapılan araştırmalara göre Türkiye’nin en temiz 7. havasını güzel Karabük’ümüzde soluyoruz! Daha yeşil ve daha sağlıklı bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Karabük’te Ulaşımın Kilit Noktası Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasında Asfalt Serimi Başladı

Karabük’te Ulaşımın Kilit Noktası Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasında Asfalt Serimi Başladı

21.08.2026 20 Görüntülenme

Karabük’ün ana ulaşım arterlerinden biri olan ve uzun süredir altyapı ile zemin kayması sorunlarıyla gündeme gelen Yeşil Mahalle (Esentepe) rampasında, zemin sabitleme ve altyapı yenileme süreçlerinin ardından sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı.

Geleceğin Karabük’ü İçin Durmadan, Yorulmadan Sahadayız

Geleceğin Karabük’ü İçin Durmadan, Yorulmadan Sahadayız

20.08.2026 29 Görüntülenme

Tek gayemiz; doğup büyüdüğümüz bu topraklara güzel eserler bırakmak. Geleceğin Karabük’ü için durmadan, yorulmadan sahadayız.