Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 1563 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye personelinin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yaptıklarını açıkladı. Çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak adına maaşlarda önemli oranlarda artışa gidildi.

Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimiz günden bu yana adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsedik. ​Belediyemizin her kademesinde fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımız, Karabük’e değer katan en önemli güçtür. Onların emeğini ve alın terini korumak, ekonomik olarak daha iyi koşullara ulaşmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur" dedi.

Yapılan düzenlemeyle birlikte, Ulaşım A.Ş. bünyesinde görev yapan personelin maaşları önemli ölçüde yükseltildi. Daha önce 19 Bin TL olan en düşük net maaş %43 artışla 28 Bin 13 TL’ye, en yüksek maaş ise 25 Bin TL’den %35 artışla 34 Bin TL’ye çıkarıldı. Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının 2024 Temmuz öncesinde 24 Bin 853 TL olan en düşük maaşı, önce %30 artışla 32 Bin 156 TL’ye, ardından %20 zamla 38 Bin 600 TL’ye yükseltildi.

Maaş artışlarının yanı sıra, Belediye çalışanlarının sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimizde ikramiye oranlarını 5+5 olarak artırdık ve sendika aidatı olarak kesilen bir yevmiyeyi çalışanların kazancına ekledik. Bizler büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın refahı, Karabük’ün gelişimine doğrudan katkı sağlar. Karabük’ü daha güzel yarınlara taşımak, ancak siz değerli emekçilerimizin katkılarıyla mümkündür. Yapılan bu maaş düzenlemesinin tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Karabük Bilim Merkezi’nde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldik

Karabük Bilim Merkezi’nde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldik

03.12.2025 38 Görüntülenme

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Karabük Gündüzlü Bakım Merkezi ve Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerimizle bir araya geldik. Engelleri sevgiyle aşan tüm evlatlarımıza ve emek veren öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Karabük’ün En İşlek Caddelerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük’ün En İşlek Caddelerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

03.12.2025 37 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kent merkezindeki yaya yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden biri olan çarşı hattında kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Kemal Güneş Caddesi ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde dış cephe düzenlemelerinin ardından başlatılan çalışmalar kapsamında mevcut kaldırımlar sökülerek zemin ve altyapı iyileştirmeleri gerçekleştiriliyor.

Geçmiş Olsun Karabük

Geçmiş Olsun Karabük

02.12.2025 67 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ovacık ilçemizde meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diliyorum. Rabbim şehrimizi ve ülkemizi her türlü afetten korusun" dedi.