Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 1592 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye personelinin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yaptıklarını açıkladı. Çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak adına maaşlarda önemli oranlarda artışa gidildi.

Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimiz günden bu yana adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsedik. ​Belediyemizin her kademesinde fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımız, Karabük’e değer katan en önemli güçtür. Onların emeğini ve alın terini korumak, ekonomik olarak daha iyi koşullara ulaşmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur" dedi.

Yapılan düzenlemeyle birlikte, Ulaşım A.Ş. bünyesinde görev yapan personelin maaşları önemli ölçüde yükseltildi. Daha önce 19 Bin TL olan en düşük net maaş %43 artışla 28 Bin 13 TL’ye, en yüksek maaş ise 25 Bin TL’den %35 artışla 34 Bin TL’ye çıkarıldı. Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının 2024 Temmuz öncesinde 24 Bin 853 TL olan en düşük maaşı, önce %30 artışla 32 Bin 156 TL’ye, ardından %20 zamla 38 Bin 600 TL’ye yükseltildi.

Maaş artışlarının yanı sıra, Belediye çalışanlarının sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimizde ikramiye oranlarını 5+5 olarak artırdık ve sendika aidatı olarak kesilen bir yevmiyeyi çalışanların kazancına ekledik. Bizler büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın refahı, Karabük’ün gelişimine doğrudan katkı sağlar. Karabük’ü daha güzel yarınlara taşımak, ancak siz değerli emekçilerimizin katkılarıyla mümkündür. Yapılan bu maaş düzenlemesinin tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Kapsamlı Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Kapsamlı Yenileme Çalışmaları Başlıyor

11.12.2025 21 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir merkezinde başlattığı altyapı ve üstyapı dönüşümünü Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile sürdürüyor. Kentin en yoğun kullanılan yaya ve araç akslarından biri olan bölgede, ciddi bir yenileme süreci başlatılacak.

Karabük’te Mutluluğu Büyütmek İçin Çalışıyoruz

Karabük’te Mutluluğu Büyütmek İçin Çalışıyoruz

11.12.2025 21 Görüntülenme

Her gün, daha yaşanabilir bir şehir için alın teri döküyor; attığımız her adımı yarının umut dolu Karabük’ü için atıyoruz. Bu şehirde mutluluk, birlikte mümkün… Çünkü Karabük’ün her köşesinde emeğimiz, hikâyemiz ve ortak geleceğimiz var.

Başkan Çetinkaya’dan Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Ziyaret

10.12.2025 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sayın İbrahim Bedir ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverlikleri ve şehrimizin birlik–dayanışma ruhuna katkı sunan nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum" dedi.