Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 2088 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2025 Yılı Zammını Açıkladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye personelinin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yaptıklarını açıkladı. Çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak adına maaşlarda önemli oranlarda artışa gidildi.

Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimiz günden bu yana adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsedik. ​Belediyemizin her kademesinde fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımız, Karabük’e değer katan en önemli güçtür. Onların emeğini ve alın terini korumak, ekonomik olarak daha iyi koşullara ulaşmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur" dedi.

Yapılan düzenlemeyle birlikte, Ulaşım A.Ş. bünyesinde görev yapan personelin maaşları önemli ölçüde yükseltildi. Daha önce 19 Bin TL olan en düşük net maaş %43 artışla 28 Bin 13 TL’ye, en yüksek maaş ise 25 Bin TL’den %35 artışla 34 Bin TL’ye çıkarıldı. Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının 2024 Temmuz öncesinde 24 Bin 853 TL olan en düşük maaşı, önce %30 artışla 32 Bin 156 TL’ye, ardından %20 zamla 38 Bin 600 TL’ye yükseltildi.

Maaş artışlarının yanı sıra, Belediye çalışanlarının sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Başkan Çetinkaya; "Göreve geldiğimizde ikramiye oranlarını 5+5 olarak artırdık ve sendika aidatı olarak kesilen bir yevmiyeyi çalışanların kazancına ekledik. Bizler büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın refahı, Karabük’ün gelişimine doğrudan katkı sağlar. Karabük’ü daha güzel yarınlara taşımak, ancak siz değerli emekçilerimizin katkılarıyla mümkündür. Yapılan bu maaş düzenlemesinin tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

26.05.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Milletvekilimiz Cem Şahin ile birlikte Kurban Pazarını ziyaret ettik. Hem esnafımıza hayırlı işler diledik hem de hemşehrilerimizle kucaklaştık. Bayramın bereketi pazarımıza yansımış. Esnaflarımıza bereketli kazançlar, tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan Bayram Mesajı ve Kurban Bayramı Tedbirlerine Dair Açıklama

Başkan Çetinkaya’dan Bayram Mesajı ve Kurban Bayramı Tedbirlerine Dair Açıklama

26.05.2026 36 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Sevdiklerinize Kolaylıkla Ulaşmanız İçin Bayramda Taşıma Ücretsiz"

26.05.2026 34 Görüntülenme

Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nın 1., 2. ve 3. günü akraba, dost ve mezarlık ziyaretlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri amacıyla toplu taşıma araçları bayramın ilk 3 günü ücretsiz hizmet verecektir.