Düğün Destek Paketi Projesi
Eklenme Tarihi: 05.08.2024 18:04:33 684 Görüntülenme

Düğün Destek Paketi Projesi

Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu her türlü düğün, nişan, sünnet organizasyonları için, siz değerli halkımıza hafta içi, hafta sonu, gece, gündüz deneyimli ve güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye devam ediyor.

Bünyesinde personel odası, gelin odası, erkek kadın mescidi, erkek kadın tuvaletleri, otopark alanı ve bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca 7 gün 24 saat güvenlik personeli ve güvenlik kameralarıyla kontrol edilmektedir.

Şehrimizde 2024 yılı düğün salonu ücretlerinin 70.000 - 100.000 TL aralığında olduğu bu dönemde Kanyon Düğün salonumuzda maliyetleri daha uygun tutarak, dünya evine girecek olan çiftlerimizin hayallerini kurmalarına Karabük Belediyesi olarak yardımcı oluyoruz.

Ayrıca Karabük Belediyesi olarak Kanyon Düğün Salonumuzda:

  • Dar gelirli gençlerimize ve dar gelirli emeklilerimizin çocuklarına gelinlik ve damatlıkları ücretsiz olacaktır.
  • Dar gelirli gençlerimize ve dar gelirli emeklilerimizin çocuklarına Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düğün salonumuz ücretsiz olacaktır.
  • Belediye personelimiz ile çocuklarına düğün salonumuz ücretsiz olacaktır.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Seçim döneminde vadettiğimiz sosyal projelerden biri belediye işçilerimiz ve çocukları ile dar gelirli emeklilerimizin çocuklarına Kanyon Düğün Salonumuzda ücretsiz düğün yapılabilmesini sağlamaktı ve bunu gerçekleştirdik" dedi.

2024 YILI ÜCRETLERİMİZ:

  • HAFTA İÇİ (SADECE SALON KİRALAMA): 7.000 TL + KDV
  • HAFTA İÇİ (FULL PAKET. SALON, KURU VE YAŞ PASTA, İÇECEK, FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKİMİ): 27.000 TL + KDV
  • HAFTA SONU (SADECE SALON KİRALAMA): 10.000 TL + KDV
  • HAFTA SONU (FULL PAKET. SALON, KURU VE YAŞ PASTA, İÇECEK, FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKİMİ): 30.000 TL + KDV

Post

Dost Eller Hayır Çarşısı Projesi

29.08.2024 516 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın seçim sürecinde halkımıza verdiği sözlerden biri daha hayata geçti. Karabük Belediyesi olarak, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün güzel bir örneği olan Hayır Çarşımızı hizmete açtık.

Post

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Projesi

27.08.2024 829 Görüntülenme

Karabük’ümüzün kültürel ve manevi miraslarından biri olan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, 13 Eylül 2024 Cuma günü saat 19.00'da düzenlenen törenle yeniden halkımızın hizmetine sunuldu.

Post

Saat Kulesi Parkı Projesi

22.08.2024 690 Görüntülenme

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuldu.