Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı
Eklenme Tarihi: 27.09.2024 1004 Görüntülenme

Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ergenekon Mahallesi’ndeki 16 katlı binalardan oluşan Kule Park’ta bir tatbikat gerçekleştirdi. Halatla binadan iniş yapan itfaiyeciler, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı ve büyük ilgi topladı.

Tatbikatın ardından Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, itfaiye ekipleriyle yemekte bir araya geldi ve onların cesaret dolu çalışmalarını takdir etti. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sizler, canınızı hiçe sayarak görev yapan kahramanlarsınız. Her birinize, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Başkan Çetinkaya’dan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya Ziyaret

17.06.2026 8 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’yı Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. Karabük’ümüzün öncelikli meselelerini istişare ederek taleplerimizi değerlendirdik. Şehrimize gösterdiği ilgi ve destekleri dolayısıyla Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Minik Öğrencilerin Piknik Davetine Kayıtsız Kalmadı

Başkan Çetinkaya Minik Öğrencilerin Piknik Davetine Kayıtsız Kalmadı

17.06.2026 42 Görüntülenme

Karabük 5000 Evler Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu 2-B Sınıfı öğrenci ve velileri, Has Bahçe’de keyifli bir piknik organizasyonu düzenledi. Piknik esnasında sosyal medya üzerinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’yı etiketleyerek samimi bir davette bulunan öğrencilerin bu çağrısına, Başkan Çetinkaya’dan anlamlı bir karşılık geldi.

Yeni Nesil Duraklarımızın Konforu Test Edildi, Onaylandı

Yeni Nesil Duraklarımızın Konforu Test Edildi, Onaylandı

16.06.2026 31 Görüntülenme

Şehrimizde yaşayan can dostlarımızı da seviyor, koruyor ve düşünüyoruz. Çünkü Karabük demek huzur demek, güven demek, her canlıya sahip çıkmak demek.