Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı
Eklenme Tarihi: 27.09.2024 1099 Görüntülenme

Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ergenekon Mahallesi’ndeki 16 katlı binalardan oluşan Kule Park’ta bir tatbikat gerçekleştirdi. Halatla binadan iniş yapan itfaiyeciler, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı ve büyük ilgi topladı.

Tatbikatın ardından Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, itfaiye ekipleriyle yemekte bir araya geldi ve onların cesaret dolu çalışmalarını takdir etti. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sizler, canınızı hiçe sayarak görev yapan kahramanlarsınız. Her birinize, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Türkiye’nin En Yeşil Şehri Karabük

Türkiye’nin En Yeşil Şehri Karabük

24.07.2026 19 Görüntülenme

5000 Evler Kanyon Köprü Bakım ve Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

5000 Evler Kanyon Köprü Bakım ve Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

24.07.2026 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "5000 Evler Kanyon Köprüdeki bakım ve yenileme çalışmalarımızda sona yaklaştık. Köprümüzü baştan aşağı yenileyerek çok daha güvenli ve konforlu bir hale getirdik. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve kıymetli sabrınız için yürekten teşekkür ederim" dedi.