Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı
Eklenme Tarihi: 27.09.2024 718 Görüntülenme

Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ergenekon Mahallesi’ndeki 16 katlı binalardan oluşan Kule Park’ta bir tatbikat gerçekleştirdi. Halatla binadan iniş yapan itfaiyeciler, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı ve büyük ilgi topladı.

Tatbikatın ardından Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, itfaiye ekipleriyle yemekte bir araya geldi ve onların cesaret dolu çalışmalarını takdir etti. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sizler, canınızı hiçe sayarak görev yapan kahramanlarsınız. Her birinize, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Karabük’te Kışı Festivale Dönüştürdük

Karabük’te Kışı Festivale Dönüştürdük

25.01.2026 30 Görüntülenme

Keltepe’de bir ilki hep birlikte yaşadık. Karabük’ün enerjisi, gençliği ve coşkusu Keltepe Kayak Festivalinde buluştu.

Keltepe’de Güzel Bir Kış Gününü Birlikte Paylaştık

Keltepe’de Güzel Bir Kış Gününü Birlikte Paylaştık

25.01.2026 25 Görüntülenme

Beyazın huzurunda, doğanın kalbinde; hemşehrilerimizin coşkusu ve birlik ruhuyla Keltepe’de güzel bir kış gününü birlikte paylaştık.

5 Bin Kişinin Katılımıyla Keltepe Kayak Festivali Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

5 Bin Kişinin Katılımıyla Keltepe Kayak Festivali Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

24.01.2026 81 Görüntülenme

Karabük’te kış turizmi adına önemli bir organizasyona imza atıldı. Karabük Belediyesi ile Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde, Keltepe Kayak Merkezi’nde ilk kez düzenlenen Keltepe Kayak Festivali, 5 bin kişinin katılımıyla ve renkli görüntülerle gerçekleştirildi. Festival, Karabüklüleri kentin zirvesinde kar ve eğlenceyle buluşturdu.