Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı
Eklenme Tarihi: 27.09.2024 154 Görüntülenme

Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ergenekon Mahallesi’ndeki 16 katlı binalardan oluşan Kule Park’ta bir tatbikat gerçekleştirdi. Halatla binadan iniş yapan itfaiyeciler, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı ve büyük ilgi topladı.

Tatbikatın ardından Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, itfaiye ekipleriyle yemekte bir araya geldi ve onların cesaret dolu çalışmalarını takdir etti. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sizler, canınızı hiçe sayarak görev yapan kahramanlarsınız. Her birinize, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Post

Karabük Belediyesi Toplu Sünnet Etkinliği Gerçekleştirildi

25.10.2024 37 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği toplu sünnet etkinliğini Kanyon Park Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Post

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Başlıyor

23.10.2024 102 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak sağlıklı bir yaşam için harekete geçiyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz egzersiz programlarının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Post

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 82 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.