Ücretsiz Kreş ve Kurslar
Eklenme Tarihi: 15.08.2024 11:01:30 476 Görüntülenme

Ücretsiz Kreş ve Kurslar

Belediyemizin; çocuklarımız için 9 farklı Sosyal Yaşam Merkezimizde ücretsiz kreş ve tüm hemşehrilerimiz için tüm Sosyal Yaşam Merkezlerimizde dikiş, nakış, örgü, el sanatları, spor, müzik, bilgisayar, İngilizce, robotik kodlama, yüzme, keçe aksesuar yapımı, Kur’an kursu, takı tasarımı gibi birçok alanda kurslar yapılmaktadır.

  • Kreş kayıtlarımız aşağıdaki Sosyal Yaşam Merkezlerimizde yapılmaktadır.

- Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Karabük Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Kurtuluş Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Şirinevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Belen Mahallesi TOKİ Sosyal Yaşam Merkezi
- Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- 5000 Evler Vahdet Sosyal Yaşam Merkezi
- Yeşil Mahalle (Esentepe) Mescid-i Aksa Sosyal Yaşam Merkezi

  • Kurs kayıtlarımız için başvurular tüm Sosyal Yaşam Merkezlerimize yapılabilir. Kurslarımız 12 kişi olduğunda planlanıp açılabilmektedir. Özel eğitim öğrencileri için ve okuma yazma eğitimi kurslarında 1 kişi olsa bile kurslarımız açılabilmektedir.

Post

Dost Eller Hayır Çarşısı Projesi

29.08.2024 516 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın seçim sürecinde halkımıza verdiği sözlerden biri daha hayata geçti. Karabük Belediyesi olarak, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün güzel bir örneği olan Hayır Çarşımızı hizmete açtık.

Post

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Projesi

27.08.2024 829 Görüntülenme

Karabük’ümüzün kültürel ve manevi miraslarından biri olan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, 13 Eylül 2024 Cuma günü saat 19.00'da düzenlenen törenle yeniden halkımızın hizmetine sunuldu.

Post

Saat Kulesi Parkı Projesi

22.08.2024 690 Görüntülenme

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuldu.