Eklenme Tarihi: 24.09.2024 80 Görüntülenme

Belen Köy Asfalt Yenileme Çalışması ve Çevre Düzenlemesi Başladı

Karabük Belediyesi’nin finansmanıyla, Karabük İl Özel İdaresi tarafından Aydınlıkevler, Belen Köy TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergahındaki 4 km uzunluğundaki yolda asfalt yenileme ve yol onarım çalışması başladı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve beraberindeki ilgililer, Belen Köy TOKİ güzergahındaki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Asfalt yenileme çalışmasının bölgenin ulaşım altyapısına önemli katkı sağlayacağını ifade eden Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Karabük Belediyemiz öncülüğünde ve himayesinde asfalt ve diğer giderlerin maliyetini üstlenerek, şehrimizdeki ulaşım altyapısına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Yol medeniyettir. Vatandaşlarımızın kaliteli ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması önceliğimizdir. Bu kapsamda, Belen Köy TOKİ yolundaki asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimize modern ve konforlu bir yol sunacağız" dedi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ayrıca, şehir genelindeki ulaşım ağını iyileştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

24.09.2024 80 Görüntülenme

Emniyet Park Açılıyor

24.09.2024 60 Görüntülenme

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanı Emniyet Park, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 18.00’de halkımızın hizmetine açılıyor.

Karabük’te Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı

23.09.2024 41 Görüntülenme

Karabük, köklü Ahilik geleneğinin kutlamalarına bu yıl ilk kez ev sahipliği yaparak anlamlı bir kutlamaya imza attı.