Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 850 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Vatandaşlarımızın emniyet ve huzurunun, can ve mal güvenliğinin teminatı olan kahraman Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Bu vesile ile şehit olan tüm kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.

12 Dev Adam’ın Final Heyecanı Karabük’te Yaşandı

12 Dev Adam’ın Final Heyecanı Karabük’te Yaşandı

14.09.2025 40 Görüntülenme

EuroBasket 2025 finalinde Türkiye ile Almanya karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede A Milli Erkek Basketbol Takımımız, sahadan 83–88 mağlup ayrıldı ve turnuvayı Avrupa ikincisi olarak tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

12 Dev Adam’ın Tarihi Finali Karabük’te Dev Ekranda İzlenecek

12 Dev Adam’ın Tarihi Finali Karabük’te Dev Ekranda İzlenecek

13.09.2025 127 Görüntülenme

EuroBasket 2025’te tarihi bir final heyecanı yaşanıyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, Almanya karşısında Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkarken, Karabük’te de dev maç coşkuyla takip edilecek.