Karabük Belediyesinden Ücretsiz Otopark
Eklenme Tarihi: 07.04.2024 2340 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Ücretsiz Otopark

Karabük Belediyesi hemşehrilerimize kolaylık sağlamak amacı ile önemli bir adım attı.

Ramazan Bayramı boyunca ve daha sonrasında yaşanılacak yoğunluğun ortadan kaldırılması amacı ile Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda eski Valilik binasının olduğu arazi, düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Karabük Belediyesi tarafından ücretsiz otopark alanı olarak belirlendi.

Karabük Belediyesinin bu hamlesi ile şehir içi ulaşım ve otopark konusunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.

Belediye Binası Çocuk Sesleriyle Şenlendi

Belediye Binası Çocuk Sesleriyle Şenlendi

16.04.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Final Okulları 3. sınıf öğrencileriyle Belediye Binası’nda bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Yerel yönetimler dersi kapsamında düzenlenen programa öğretmenler Gülser Bölükbaş ve Nurşen Kaya da katıldı.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

15.04.2026 46 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kahramanmaraş Ayser Çalık Ortaokulu’ndaki silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim" dedi.

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

15.04.2026 53 Görüntülenme

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, yenileme çalışmalarının ardından 19 Mayıs’ta modern yüzüyle hizmete açılıyor. Hem terminal esnafımızın konforunun hem de vatandaşımızın ulaşım kalitesinin ön planda tutulduğu otobüs terminali, sanayi şehri Karabük’e yakışır haliyle hizmet vermeye başlayacak.