100. Yıl Yaşam Kompleksi
Eklenme Tarihi: 08.05.2015 13390 Görüntülenme

100. Yıl Yaşam Kompleksi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin yeni dönem projelerinden birisi olan Yüzüncü Yıl Yaşam Kompleksi projemizin temeli 7 Mayıs 2015 tarihinde atıldı. Karabük’ün en kalabalık mahallelerinden biri olan 100. Yıl Mahallesinde, Yaşam Kompleksinin bölgeye hem ticari hem de sosyal yönden hareketlilik kazandırmasını hedefleyerek 100. YIL YAŞAM KOMPLEKSİNİ inşa ettik. Modern bir alışveriş merkezi tarzında inşa edilen merkezimiz içinde mağazalar, sosyal tesisler, ibadethane, yürüyen merdivenler ve kapalı pazar yeri bulunduran son derece modern bir tesis olarak inşa edildi. Ayrıca içerisinde Karabük Belediyesi’ne ait 800 m2 çok amaçlı bir kullanım alanı var.

Ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerimizin yaşadığı 100. Yıl Mahallemizde, sosyal ve ekonomik hayatı canlandırmak hedefiyle gerçekleştirdiğimiz Yaşam Kompleksimiz bölgedeki büyük bir açığı kapattı. 2 bloktan oluşan kompleksimiz de; 60 iş yeri, kapalı pazar alanı, ibadethane ve öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet vermekte olan kitap kafemiz yer almakta.

Post

60 Adet Toplu Taşıma Aracının Hizmete Alınması Projesi

13.07.2023 173 Görüntülenme

Gerçekleştirilen tören ile 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 17.00'de, 60 adet toplu taşıma aracı Karabük halkının hizmetine sunulmuştur.

Post

Kamyon ve Tır Garajı Projesi

09.05.2023 341 Görüntülenme

Şehrimizin ihtiyacı olan bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Şoförler ve Otomobilciler Odasıyla birlikte Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde hayata geçireceğimiz modern kamyon ve tır garajı kısa sürede hizmete girecek. Bundan sonra şehir merkezi ve mahalle aralarına park uygulaması son bulacak.

Post

15 Bin Lavanta Toprakla Buluştu

15.12.2022 533 Görüntülenme

Bir taraftan pikniğinizi yapacak, diğer taraftan lavanta bahçelerinde gezeceksiniz. Karabük lavanta kokacak. Kanyon Park'ta 15 bin lavantayı toprakla buluşturduk.