Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.03.2026 221 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Türk Kadını Dün Olduğu Gibi Bugün de Milletimizin En Büyük Gücüdür"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Karabük Belediyesi’nde görev yapan kadın çalışanlara çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Belediye birimlerimizde görev yapan kadın personelin gününü kutlayan Başkan Çetinkaya, kadın emeğinin Karabük’e sunulan hizmetlerde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

8 Mart kapsamında Karabük Belediyesi ekiplerimiz de şehir merkezinde vatandaşlarımızla buluştu. Belediye personellerimiz tarafından Kemal Güneş Caddesi’nde kadınlara çiçek ve çeşitli hediyeler verilerek Kadınlar Günü kutlandı.

Kadınların toplumun gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada Türk kadınının tarih boyunca fedakârlığı ve azmiyle milletin kaderini şekillendiren mücadelelerde yer aldığını vurguladı.

Başkan Çetinkaya açıklamasında; "Türk kadını dün olduğu gibi bugün de milletimizin en büyük gücüdür. Hayatın her alanında emeği, üretkenliği ve fedakârlığıyla toplumumuza değer katan kadınlarımız güçlü bir toplumun temelini oluşturuyor. Şehrimizi yönetirken kadınlarımızın fikirlerini ve katkılarını önemsiyoruz. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

 


Başkan Çetinkaya: "Türk Kadını Dün Olduğu Gibi Bugün de Milletimizin En Büyük Gücüdür"

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

01.08.2026 42 Görüntülenme

Evlatlarımızın neşesi, ailelerimizin tebessümüyle Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanında yine cıvıl cıvıl bir akşam yaşadık!

Her Yerdeyiz

Her Yerdeyiz

01.08.2026 42 Görüntülenme

Karabük’ümüz için 7/24 sahadayız.