Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.03.2026 270 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Türk Kadını Dün Olduğu Gibi Bugün de Milletimizin En Büyük Gücüdür"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Karabük Belediyesi’nde görev yapan kadın çalışanlara çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Belediye birimlerimizde görev yapan kadın personelin gününü kutlayan Başkan Çetinkaya, kadın emeğinin Karabük’e sunulan hizmetlerde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

8 Mart kapsamında Karabük Belediyesi ekiplerimiz de şehir merkezinde vatandaşlarımızla buluştu. Belediye personellerimiz tarafından Kemal Güneş Caddesi’nde kadınlara çiçek ve çeşitli hediyeler verilerek Kadınlar Günü kutlandı.

Kadınların toplumun gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada Türk kadınının tarih boyunca fedakârlığı ve azmiyle milletin kaderini şekillendiren mücadelelerde yer aldığını vurguladı.

Başkan Çetinkaya açıklamasında; "Türk kadını dün olduğu gibi bugün de milletimizin en büyük gücüdür. Hayatın her alanında emeği, üretkenliği ve fedakârlığıyla toplumumuza değer katan kadınlarımız güçlü bir toplumun temelini oluşturuyor. Şehrimizi yönetirken kadınlarımızın fikirlerini ve katkılarını önemsiyoruz. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

 


Başkan Çetinkaya: "Türk Kadını Dün Olduğu Gibi Bugün de Milletimizin En Büyük Gücüdür"

Daha Temiz ve Pırıl Pırıl Bir Karabük İçin Durmadan Çalışıyoruz

Daha Temiz ve Pırıl Pırıl Bir Karabük İçin Durmadan Çalışıyoruz

15.09.2026 35 Görüntülenme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın desteğiyle yenilediğimiz çöp konteynerlerini şehrimize kazandırıyoruz. Karabük’ümüze hayırlı olsun. Temiz bir şehir için çöplerimizi konteynerlere atalım, Karabük’ü birlikte koruyalım.

Başkan Çetinkaya Müjdeyi Sahadan Verdi:

Başkan Çetinkaya Müjdeyi Sahadan Verdi: "Esentepe’ye Girmemiz An Meselesi"

15.09.2026 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü alt yapı ve üst yapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Şirinevler Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, kentin ulaşım ağını güçlendirecek yeni yatırım müjdelerini ardı ardına sıraladı.

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

14.09.2026 109 Görüntülenme

Şehrimizin her köşesi imar oluncaya kadar bize durmak yok. Şirinevler Mahallemizde sona yaklaştık. Yeşil Mahalle (Esentepe) Taşkent Caddesine başlamamız an meselesi.