Karabük Belediyesinden 7.000 Kişilik İftar
Eklenme Tarihi: 15.03.2025 911 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden 7.000 Kişilik İftar

Karabük Belediyesi tarafından Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet) ve Fevzi Fırat Caddesinde (İstasyon) düzenlenen iftar programı, 7.000 kişinin katılımıyla gerçekleşti. "Soframızda Birlik, Şehrimizde Bereket" sloganıyla gerçekleştirilen programda, vatandaşlar aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı.

İftar programına Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt katılım sağladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı konuşmada Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yaparak; "Bu mübarek ay, birlik olmanın, soframızı ve gönlümüzü paylaşmanın en güzel vesilesidir. Bugün burada binlerce hemşehrimizle bir araya gelerek kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Karabük olarak iyi günde de zor zamanda da hep yan yana olduk, omuz omuza verdik. Bundan sonra da el ele vererek, şehrimizi daha güzel yarınlara taşımaya devam edeceğiz" dedi.

ŞEHİR İÇİN YENİ PROJELER DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük’te devam eden ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi. Modern aydınlatma sistemleri ile şehrin daha güvenli ve estetik hale getirildiğini belirten Çetinkaya, vatandaşların ulaşımını konforlu hale getirmek amacıyla şehirlerarası otobüs terminalinin yenilendiğini ifade etti.

Kültürel ve sosyal hayatı canlandırmak için sosyal tesisler, sanat evi ve dinlenme alanları kazandırdıklarını belirten Çetinkaya, Yenişehir Açık Hava Sineması ve Kayabaşı Merdivenleri gibi kente değer katan projeleri yeniden düzenlediklerini söyledi.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yeni kreşler inşa edileceğini müjdeleyen Başkan Çetinkaya, Kardemir Kavşağı ile Melise Caddesi arasında 100 Milyon TL bütçeyle kapsamlı çalışmanın sürdüğünü belirtti.

Ayrıca sokak hayvanları için 1.000 kapasiteli modern bir hayvan barınağının yapımına devam ettiklerini belirten Çetinkaya, can dostların daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Program boyunca geleneksel Ramazan eğlenceleri de düzenlendi. Hacivat-Karagöz gösterisi, mehteran takımı, canlı müzik performansları ve çeşitli sahne gösterileri etkinliğe renk kattı. Vatandaşlar, hem iftarlarını açmanın mutluluğunu yaşadı hem de nostaljik Ramazan atmosferinde keyifli vakit geçirdi.

   


Karabük Belediyesinden 7.000 Kişilik İftar

Bağ-Essan TOKİ Tema Parkı’nda Geri Sayım Başladı!

Bağ-Essan TOKİ Tema Parkı’nda Geri Sayım Başladı!

09.07.2026 26 Görüntülenme

Hemşehrilerimizin keyifle vakit geçireceği, çocuklarımızın neşeyle büyüyeceği yeni yaşam alanımızda sona yaklaştık. Karabük’ümüzün çehresini değiştiren, şehrimize değer katan projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Başkan Çetinkaya’dan Çocuklara Yaz Sürprizi: Şenlikler Başlıyor!

Başkan Çetinkaya’dan Çocuklara Yaz Sürprizi: Şenlikler Başlıyor!

09.07.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatıyla hayata geçirilen "Çocuklar İçin Yaz Şenliği", her hafta sonu düzenlenecek birbirinden renkli etkinliklerle kentteki çocuklara unutulmaz bir yaz yaşatacak.

Cevizkent TOKİ Tema Parkı’nda Son Dokunuşlar

Cevizkent TOKİ Tema Parkı’nda Son Dokunuşlar

09.07.2026 37 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelinde başlattığı yeşil alan ve sosyal donatı hamlesine bir yenisini daha ekliyor. Kartaltepe Mahallesi Cevizkent TOKİ bölgesinde toplam 2 bin 880 metrekarelik alanda yapımı süren Tema Park projesinde sona yaklaşıldı.