Karabük Belediyesi Ramazan Öncesi Cami Temizlik Çalışmalarına Başladı
Eklenme Tarihi: 26.02.2025 704 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Ramazan Öncesi Cami Temizlik Çalışmalarına Başladı

Karabük Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların temiz, huzurlu ve ferah bir ortamda ibadet edebilmeleri için camilerde kapsamlı temizlik çalışması başlattı. Belediye ekiplerimiz, kent genelindeki camilerde halı yıkama, toz alma, dezenfekte etme ve genel temizlik işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, mübarek Ramazan ayına hazırlık kapsamında yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek; "Hemşehrilerimizin ibadetlerini gönül rahatlığıyla yerine getirebilmeleri için camilerimizde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyoruz. Camilerimiz, manevi hayatımızın merkezinde yer alan önemli mekânlardır. Vatandaşlarımızın Ramazan boyunca temiz ve hijyenik bir ortamda ibadet etmeleri için ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde şehrimizin her köşesinde temizlik, bakım ve düzenleme çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi.

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, belirlenen program çerçevesinde camilerin yanı sıra mescitlerde de detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirecek. Ramazan ayı boyunca halkın ortak kullanım alanlarında hijyen standartlarını artırmaya yönelik çalışmalar aralıksız devam edecek.

 


Karabük Belediyesi Ramazan Öncesi Cami Temizlik Çalışmalarına Başladı

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

20.02.2026 28 Görüntülenme

Işıklarla süslenen caddelerimiz, paylaşmanın ve dayanışmanın huzurunu yansıtan sokaklarımızla şehrimizde Ramazan’ın manevi atmosferi hissediliyor. Aynı sofralarda buluştuğumuz, gönüllerin yakınlaştığı bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğin kıymetini yaşıyoruz.

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

19.02.2026 212 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken tesis, Karabük’te sosyal yaşamı güçlendirecek önemli projeler arasında yer alıyor.

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

19.02.2026 33 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi amacıyla denetimlerini artırdı. Zabıta ekiplerimiz tarafından şehir genelinde faaliyet gösteren pastane ve imalathanelerde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi.