Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu
Eklenme Tarihi: 27.01.2025 556 Görüntülenme

Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu

Karabük Belediyesi, Avrupa Birliği finansmanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle yürütülen Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi kapsamında seçilen dört pilot il arasında yer alarak dijitalleşme ve teknoloji alanında öncü bir adım attı.

Proje kapsamında kurulan Dijital Gençlik Merkezleri’nin (DİGEM) açılışı, Grand Ankara Hotel & Convention Center’da düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcımız Kamil Temel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ersin Özmen katıldı. Açılış sırasında Karabük Bilim Merkezi’nden canlı bağlantı yapıldı.

Dijital Gençlik Merkezleri, gençlerin robotik kodlama, teknoloji, dijital pazarlama ve e-dönüşüm gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyacak. Karabük Belediyesi, bu projeyle gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunarken kentin teknoloji temelli kalkınmasına da öncülük etmeye devam ediyor.

Karabük Belediyesi olarak, dijitalleşme ve geleceğin mesleklerine yönelik projelere desteğimizi sürdürerek gençlerimizin daha güçlü bir geleceğe adım atmasını sağlamayı hedefliyoruz.

 

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

02.01.2026 28 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, esnafın kullanmış olduğu ölçü ve tartı aletlerinin kontrol ve muayenesi için bildirim verilmesi, 3516 sayılı ölçüler ve ayarlar kanuna göre ölçü ve tartı aletlerinin 2 yılda bir yapılan periyodik muayene ve damgalama işlemleri için bildirim verme işlemlerinin başladığını duyurdu.

Karabük Belediyesi Kış Şartlarında da Hizmetlerini Kesintisiz Sürdürüyor

Karabük Belediyesi Kış Şartlarında da Hizmetlerini Kesintisiz Sürdürüyor

01.01.2026 38 Görüntülenme

Karabük’te etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına rağmen Karabük Belediyesi, kent genelindeki hizmetlerini planlı ve koordineli şekilde sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda tüm Belediye birimlerimiz sahada aktif olarak görev yapıyor.

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

31.12.2025 44 Görüntülenme

Atılan her adımda emek, yapılan her işte Karabük vardı. 2026’da çok daha büyük hedeflere yürüyoruz.