Karabük Şehir Merkezine 100 Milyon TL’lik Büyük Yatırım Başladı
Eklenme Tarihi: 06.01.2025 861 Görüntülenme

Karabük Şehir Merkezine 100 Milyon TL’lik Büyük Yatırım Başladı

Karabük Belediyesi’nin öncülüğünde, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Enerjisa iş birliğiyle Kardemir Kavşağı’ndan başlayarak Zonguldak Caddesi ve Melise Caddesi’ni kapsayan 100 Milyon TL’lik yatırımın çalışmaları başladı.

Proje kapsamında, 1.800 metre uzunluğunda refüj düzenlemesi yapılacak, kaldırımlar tamamen yenilenecek ve modern aydınlatma direkleri yerleştirilecek. Ayrıca peyzaj çalışmaları ve binaların dış cephe düzenlemeleriyle bölge, modern ve estetik bir görünüme kavuşturulacak. Yenileme çalışmalarıyla Karabük halkına daha güvenli, estetik ve konforlu bir ulaşım güzergâhı sunulması hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin önemine dikkat çekerek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu güzergâh, Karabük’ün en yoğun ve önemli ulaşım noktalarından biri. Başlattığımız bu proje ile bölgeyi modern, güvenli ve estetik bir hale getireceğiz. Karayolları ve Enerjisa ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, sadece bugünü değil, Karabük’ün geleceğini de inşa etmeye yönelik bir adım. Daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdüreceğiz."

MODERN BİR GÖRÜNÜM VE DAHA GÜVENLİ ULAŞIM

Proje kapsamında; kaldırımlar yenilenirken, bölgedeki çevre düzenlemeleri ve binaların cephe düzenlemeleriyle şehir merkezinde büyük bir dönüşüm sağlanacak. Modern aydınlatma direkleriyle güzergâhın hem estetik hem de güvenlik açısından yeni bir kimlik kazanması bekleniyor.

Karabük Belediyesi, bu yatırımla şehir merkezinde estetik, güvenlik ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak, Karabük halkının hizmetine sunulması planlanıyor.

   


Karabük Şehir Merkezine 100 Milyon TL’lik Büyük Yatırım Başladı

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

20.02.2026 38 Görüntülenme

Işıklarla süslenen caddelerimiz, paylaşmanın ve dayanışmanın huzurunu yansıtan sokaklarımızla şehrimizde Ramazan’ın manevi atmosferi hissediliyor. Aynı sofralarda buluştuğumuz, gönüllerin yakınlaştığı bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğin kıymetini yaşıyoruz.

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

19.02.2026 287 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken tesis, Karabük’te sosyal yaşamı güçlendirecek önemli projeler arasında yer alıyor.

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

19.02.2026 37 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi amacıyla denetimlerini artırdı. Zabıta ekiplerimiz tarafından şehir genelinde faaliyet gösteren pastane ve imalathanelerde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi.