Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya,
Eklenme Tarihi: 30.12.2024 540 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, "İşte Birlik, Güçte Birlik Karabük" Temalı Toplantıya Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Valiliği tarafından düzenlenen "İşte Birlik, Güçte Birlik Karabük" temalı Kamu ve Sivil Toplum İşbirliği Açılış ve Tanıtım Toplantısına katıldı.

Toplantıda, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini artırarak toplumsal dayanışmayı güçlendirecek ve halkımıza sunulacak hizmetlere katkı sağlayacak projeler ele alındı.

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi İftar Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi İftar Programına Katıldı

16.03.2026 17 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ramazan ayının huzurunu ve bereketini hemşehrilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün Belen Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek aynı sofrayı paylaştık. Davetleri için Belen Mahallesi muhtarımız Süleyman Ünal’a teşekkür ederim" dedi.

Halime Uzun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Halime Uzun Son Yolculuğuna Uğurlandı

16.03.2026 46 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Rahmet-i Rahman’a kavuşan Belediye Meclis Üyemiz Sayın Mehmet Uzun’un kıymetli annesi Halime Uzun’u, kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurladık. Merhume Halime annemize Allah’tan rahmet; başta Mehmet Uzun ve kıymetli ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Karabük Belediyesi’nden Kemal Güneş Caddesi’nde Büyük İftar Buluşması

Karabük Belediyesi’nden Kemal Güneş Caddesi’nde Büyük İftar Buluşması

16.03.2026 48 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu şehirle buluşturacak geniş katılımlı bir iftar programı düzenliyor. 17 Mart 2026 Salı günü Kemal Güneş Caddesi’nde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlarımız bir araya gelerek oruçlarını birlikte açacak.