Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında Glutensiz Ürün Satışı Başladı
Eklenme Tarihi: 30.12.2024 592 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında Glutensiz Ürün Satışı Başladı

Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, geniş ürün yelpazesiyle glutensiz ürünlerin satışına başladı.

Çölyak hastaları ve gluten intoleransı olan vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlayan bu hizmet kapsamında, kurabiye, sandviç ekmeği, dilimli tost ekmeği, hamburger ekmeği ve karabuğdaylı baton ekmek gibi birçok glutensiz ürün, Halk Ekmek Fabrikamızda beğeninize sunuluyor.

Glutensiz ürünlerimize ulaşmak için Hürriyet Mahallesi Cuma Pazarı mevkiinde bulunan Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret edebilirsiniz.

   

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi 1 Hafta Süreyle Trafiğe Kapatılacak

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi 1 Hafta Süreyle Trafiğe Kapatılacak

15.12.2025 63 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde devam eden yenileme çalışmaları nedeniyle, Yenişehir Camii ile PTT arasındaki güzergâh 1 hafta süreyle trafiğe kapatılacak.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

14.12.2025 54 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhumeye Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere sevenlerine, yakınlarına ve Manisa halkına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Karabük Bilim Merkezi’nde Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Gerçekleştirildi

Karabük Bilim Merkezi’nde Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Gerçekleştirildi

14.12.2025 36 Görüntülenme

Karabük Bilim Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz 3 Boyutlu Kalem Atölyesinde evlatlarımızın mutluluğu her şeye değerdi. Çocuklarımızın hayal kurduğu, ürettiği bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz.