Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 09.11.2024 516 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Atamızı Saygı ve Özlemle Anıyoruz"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çetinkaya mesajında Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını belirterek; "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği değerlere sahip çıkarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz. Atatürk’ün liderliğinde kazanılan zaferler, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerindendir. Bu bilinçle, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak, ülkemizi her alanda daha güçlü kılmak için gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetinkaya, Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadelesinin önemine dikkat çekerek; "Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu toprakları bize emanet eden kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Onların fedakârlıkları sayesinde bugünlere ulaştık. Bizler de onların mirasına sahip çıkarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.


Başkan Çetinkaya: "Atamızı Saygı ve Özlemle Anıyoruz"

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

02.01.2026 37 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, esnafın kullanmış olduğu ölçü ve tartı aletlerinin kontrol ve muayenesi için bildirim verilmesi, 3516 sayılı ölçüler ve ayarlar kanuna göre ölçü ve tartı aletlerinin 2 yılda bir yapılan periyodik muayene ve damgalama işlemleri için bildirim verme işlemlerinin başladığını duyurdu.

Karabük Belediyesi Kış Şartlarında da Hizmetlerini Kesintisiz Sürdürüyor

Karabük Belediyesi Kış Şartlarında da Hizmetlerini Kesintisiz Sürdürüyor

01.01.2026 43 Görüntülenme

Karabük’te etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına rağmen Karabük Belediyesi, kent genelindeki hizmetlerini planlı ve koordineli şekilde sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda tüm Belediye birimlerimiz sahada aktif olarak görev yapıyor.

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

2025, Karabük’te Hizmetin Adı Oldu

31.12.2025 45 Görüntülenme

Atılan her adımda emek, yapılan her işte Karabük vardı. 2026’da çok daha büyük hedeflere yürüyoruz.