Jandarma Parkı Törenle Açıldı
Eklenme Tarihi: 01.11.2024 652 Görüntülenme

Jandarma Parkı Törenle Açıldı

Karabük Belediyesi tarafından 100. Yıl Mahallesi 1082. Sokakta, 2.500 metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Jandarma Parkı, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine açıldı.

Çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve sosyal donatılarıyla her yaş grubuna keyifli vakit geçirme imkânı sunan Jandarma Park, Karabük’ümüze hayırlı olsun.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Burası ilk devraldığımızda yüzde yüz beton zemine sahip bir alandı; şimdi ise yüzde 40’ını yeşillendirdik ve içerisine 20’yi aşkın ağaç diktik. İnşallah çocuklarımız ve ailelerimiz burada güzel zaman geçirecek. Buradan bir de uyarı yapmak istiyorum, parkları sadece kameralar ve güvenlik görevlileri değil, hep birlikte bizler koruyacağız. Bu parklar inşallah çocuklarımızın en mutlu anlarına şahitlik edecek ve bizler bu tür projelerin yapımına devam edeceğiz" dedi.

Açılış törenine Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Albay Kubilay Ayvaz, Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük eski Belediye Başkanı Enver Tümen, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Jandarma Parkı Törenle Açıldı

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Gençlerle Buluşuyoruz!"

20.08.2025 42 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "22 Ağustos Cuma akşamı saat 20.30’da Karabük Bilim Merkezi’nde genç kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Çünkü biz inanıyoruz ki; Karabük’ün yarınlarını gençlerin sözü şekillendirecek" dedi.

Şehidimizin Adı Karabük’te Yaşayacak: Ormancılar Parkı Yenilendi, Şehit Enes Kızılyer’in İsmi Verildi

Şehidimizin Adı Karabük’te Yaşayacak: Ormancılar Parkı Yenilendi, Şehit Enes Kızılyer’in İsmi Verildi

19.08.2025 91 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Beşbinevler Mahallesi’nde yıllardır şehrin nefes alan noktalarından biri olan Ormancılar Parkı’nı baştan sona yeniledi. Modern bir yaşam alanına dönüştürülen park, artık "Şehit Enes Kızılyer Ormancılar Parkı" adıyla Karabüklülere hizmet verecek.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle, Her İşiniz Güle Güle Olsun"

19.08.2025 50 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sıla-i rahim için şehrimize gelen tüm hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ata topraklarına, köylerimize, yaylalarımıza ve baba ocağına gösterdikleri vefadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.