Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 22.10.2024 1402 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

Tarama ve Eğitim Takvimi

  • 22-23 Ekim: Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Mamografi çekimleri devam ediyor.
  • 24 Ekim: Kayabaşı Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Saat 13.30’da Diyabet ve Sağlıklı Beslenme, Kanser Taraması, Gebe Sınıfı ve Kronik Hastalıklar (Hipertansiyon ve Diyabet) hakkında bilgilendirme eğitimleri verilecek.
  • 25 Ekim: Kayabaşı Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Eğitimlerin ardından mamografi çekimleri yapılacak.

Tansiyon ve şeker ölçümleri de tarama aracıyla gerçekleştirilecektir. Sağlık dolu yarınlar için erken teşhisin önemini unutmayın!

 

Karabük Belediyesi’nin Yoğun Kar Mesaisi Devam Ediyor

Karabük Belediyesi’nin Yoğun Kar Mesaisi Devam Ediyor

29.12.2025 19 Görüntülenme

Karabük’te iki gündür etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte Karabük Belediyesi, şehir genelinde ulaşımın aksamaması ve günlük yaşamın güvenli şekilde devam etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Almanya’da Yaşayan Kıymetli Hemşerilerimizle Buluşmanın Memnuniyetini Yaşadık"

28.12.2025 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde, Almanya’da yaşayan kıymetli hemşerilerimizle buluşmanın memnuniyetini yaşadık. Gönül bağlarımızı güçlendiren bu anlamlı organizasyon için Dernek Başkanımız Sayın Yalçın Yirmibeşoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, birlik ve dayanışmamızın daim olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, Belediye Başkanı Sayın Bettina Wiest ile Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya, Belediye Başkanı Sayın Bettina Wiest ile Bir Araya Geldi

27.12.2025 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Heyeti olarak Almanya’nın Gladbeck kentinde Belediye Başkanı Sayın Bettina Wiest ile bir araya geldik. Yerel yönetimler arası iş birliği, şehircilik ve karşılıklı tecrübe paylaşımı üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Nazik ev sahiplikleri ve içten misafirperverlikleri için Sayın Bettina Wiest’e teşekkür ediyorum" dedi.