Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması
Eklenme Tarihi: 18.10.2024 115 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi film çekimi için Karabüklülerle buluşuyor. Kanser, tansiyon ve şeker ölçümü yapılacak olan araç, 21 Ekim’de Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi’nde saat 13.30’da hizmet vermeye başlayacak.

Tarama Takvimi:

  • 21-22-23 Ekim: Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi
  • 24-25 Ekim: Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi

İlk gün saat 13.30’da başlayacak olan tarama hizmeti, sonraki günlerde tam gün devam edecek. Hemşehrilerimiz, Sosyal Yaşam Merkezlerine başvurarak bu ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanabilirler. Sağlığınızı ihmal etmeyin, erken teşhis hayat kurtarır!

Post

Karabük Belediyesi Toplu Sünnet Etkinliği Gerçekleştirildi

25.10.2024 23 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği toplu sünnet etkinliğini Kanyon Park Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Post

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Başlıyor

23.10.2024 99 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak sağlıklı bir yaşam için harekete geçiyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz egzersiz programlarının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Post

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 78 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.