Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 25 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "İtfaiye Haftası Kutlu Olsun"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Her türlü acil durum ve felakette, gece gündüz demeden, kendi hayatlarını riske atarak fedakârca görev yapan cesur itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası’nı kutluyoruz" dedi.

Post

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı

27.09.2024 35 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Post

Mobil İkram Aracımız Hizmete Başladı

27.09.2024 29 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin ücretsiz mobil ikram aracı, bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı. İlk durak olarak Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan araç, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Post

Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Açılıyor

26.09.2024 34 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirecek yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi, siz değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla hizmete açılıyor.