Eklenme Tarihi: 19.09.2024 17 Görüntülenme

Geleceğe Temiz Bir Miras Bırakalım

Çevremizi temiz tutmak, hem doğaya hem de gelecek nesillere olan sorumluluğumuzdur. Lütfen çöplerimizi yerlere atmayalım ve Karabük’ümüzü daha yaşanabilir kılmak için hep birlikte el ele verelim.

Doğaya saygı, geleceğimize yatırımdır. Unutmayalım, küçük adımlar büyük farklar yaratır!

Şehrimizin Nefes Alan Yaşam Alanları Sizleri Bekliyor

19.09.2024 18 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı, Şehir Parkı ve Kanyon Park, doğayla iç içe keyifli anlar için sizleri bekliyor.

19.09.2024 17 Görüntülenme

Karabük Belediyesi "Hacer" Filmiyle Kültürel Bir Projeye Ev Sahipliği Yapıyor

18.09.2024 100 Görüntülenme

Yeşim Tonbaz’ın yönettiği ilk uzun metrajlı film "Hacer", Karabük’te çekimlere başladı. TRT ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen film, Karabük Belediyesi’nin sağladığı önemli katkılarla ilerliyor. "Hacer", Karabük’te çekilen ilk uzun metrajlı film olma özelliği taşıyor.