85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi
Eklenme Tarihi: 10.09.2024 1029 Görüntülenme

85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "85 yıl önce bugün, Kardemir’de üretilen ilk Türk demiriyle Karabük, ülkemizin sanayi tarihinde bir dönüm noktası oldu. Bu önemli günün mirasını gururla taşıyor, Karabük’ün emeği ve alın teriyle şekillenen bu başarının mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu büyük başarıda emeği geçen, alın teri döken ve ülkemize bu gururu miras bırakan tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Kamış Köyünde Tohum Dikimi Gerçekleştirdi

Başkan Çetinkaya Kamış Köyünde Tohum Dikimi Gerçekleştirdi

13.02.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, geçtiğimiz yıl Karabük’te meydana gelen orman yangınlarından etkilenen alanların yeniden yeşermesi için başlatılan çalışmalar kapsamında tohum dikimi gerçekleştirdi.

Ulaşım A.Ş.’den Başkan Çetinkaya’ya Teşekkür Ziyareti

Ulaşım A.Ş.’den Başkan Çetinkaya’ya Teşekkür Ziyareti

12.02.2026 44 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nde 2026 yılına yönelik ücret ve sosyal hak düzenlemelerinin açıklanmasının ardından, Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. yönetimi ve çalışan temsilcileri Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.