İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı
Eklenme Tarihi: 09.09.2024 139 Görüntülenme

İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Haftası Kutlama Programı’na katıldı.

Şehit Alican Öztürk İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen programa Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat Akbaş, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Çeşitli gösteriler ve konuşmaların ardından Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sınıflarda Karabük Belediyemizin geleceğimizin teminatı olan miniklerimize hediye ettiği Okula Başlangıç Seti’nin dağıtımını gerçekleştirdi.

Karabük Belediyesi "Hacer" Filmiyle Kültürel Bir Projeye Ev Sahipliği Yapıyor

18.09.2024 26 Görüntülenme

Yeşim Tonbaz’ın yönettiği ilk uzun metrajlı film "Hacer", Karabük’te çekimlere başladı. TRT ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen film, Karabük Belediyesi’nin sağladığı önemli katkılarla ilerliyor. "Hacer", Karabük’te çekilen ilk uzun metrajlı film olma özelliği taşıyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

18.09.2024 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.