Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı Açıldı
Eklenme Tarihi: 29.08.2024 310 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı Açıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın seçim sürecinde halkımıza verdiği sözlerden biri daha hayata geçti. Karabük Belediyesi olarak, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün güzel bir örneği olan Hayır Çarşımızı hizmete açtık.

İhtiyaç sahiplerinin ücretsiz olarak faydalanabileceği bu çarşıda, Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla toplanan giyim, gıda ve ev eşyaları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Hayır Çarşısı’nın açılışıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Hayır Çarşısı, Karabük’teki dayanışma ruhunun somut bir yansımasıdır. Seçim sürecinde halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. ‘Hayır Çarşı’mız sayesinde, yardıma ihtiyacı olan hemşehrilerimize el uzatmak, onlara destek olmak bizim için bir sorumluluk değil, bir gönül işidir. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu iyilik hareketini büyütmeye devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz."

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Mevlid Kandili Mesajı

14.09.2024 55 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Post

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Açıldı

13.09.2024 72 Görüntülenme

Karabük’ümüzün kültürel ve manevi miraslarından biri olan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle yeniden halkımızın hizmetine sunuldu.

Post

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Yarın Açılıyor

12.09.2024 314 Görüntülenme

Karabük’ün önemli kültürel ve tarihi simgelerinden biri olan Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri, 13 Eylül Cuma günü saat 19.00’da düzenlenecek törenle yeniden halkımızın hizmetine sunuluyor.