Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik
Eklenme Tarihi: 23.08.2024 310 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Karabük’ün simgelerinden biri olan Saat Kulesi’nin çevresinde Karabük Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Saat Kulesi Parkının açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılış konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Valim, Değerli Milletvekillerim, Saygıdeğer Protokol Üyeleri, Kıymetli Hemşehrilerim, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün, yıllardır atıl durumda olan Karabük’ümüzün simgesi Saat Kulesi’nin etrafında 4.500 m² büyüklüğünde bir alanı yeniden şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Saat Kulesi Parkı, ailelerimizin ve dostlarımızın bir araya geleceği, 120 kişilik oturma alanına sahip bir buluşma noktası olacak. Hafta sonları ücretsiz çay ikramıyla sabah kahvaltıları daha da keyifli hale gelecek. Ayrıca vatandaşlarımız dışarıdan getirdikleri yiyeceklerle kendi sofralarını kurabilecekler. Burada kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Bu alanı belediyemize tahsis eden KARDEMİR’e teşekkür ediyorum. Karabük’ümüzün sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan bu proje, şehrimizin maneviyatını ve sosyal dokusunu güçlendirecek. Belediye olarak, Karabük’ümüzü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm belediye personeline ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Saat Kulesi Parkının Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimi bu alanda huzur ve keyifle vakit geçirmeye davet ediyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Karabük’ümüzü daha nice güzelliklerle buluştursun inşallah”.

Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi.


Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Post

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan Suların Neden Kireçli Olduğu ile İlgili Basın Açıklaması

16.09.2024 17 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, suların neden kireçli olduğu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Ahilik Haftası Mesajı

16.09.2024 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ahilik Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Ahilik geleneğinin toplumsal hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

Post

Başkan Çetinkaya: "Tebrikler Bizim Takım"

15.09.2024 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ligin ikinci karşılaşmasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Osmaniyespor’u 1-0 mağlup eden gururumuz Karabük İdman Yurdu futbolcularımızı, kulüp yöneticilerimizi, teknik ekibimizi ve kıymetli taraftarlarımızı kutlarız. Yolun sonu şampiyonluk olsun" dedi.