Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 15 Temmuz Mesajı
Eklenme Tarihi: 13.07.2024 323 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 15 Temmuz Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "15 Temmuz bir şahlanışın ilk kıvılcımıdır. Hainlerin karşısında duran tüm vatandaşlarımızın feraseti ile iradesine sahip çıktığı o gece, tarihe bir kez daha Türk’ün boyun eğmeyeceğini göstermiştir. O karanlık gecede kahraman Türk milleti, Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başarmış, tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının dersini vermiştir. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara, uçaklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında cansiperane duruş sergilemiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimini, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı dik duruşu, halkımızın ve halkına silah doğrultmayı reddeden askerin direnişiyle kazandık.

Egemenliğimizin kilit noktası, milletin iradesine gösterdiğimiz saygı ve bağlılıktır. Bugün daha emin adımlarla ilerlediğimiz Türkiye Yüzyılında ülkemize düşmanlık eden tüm terör örgütlerine, Aziz Türk Milletinin iradesine ket vurmak isteyenlere karşı tavrımızı koruyacak, ‘Milli İrade’ rotasında geleceğimize emin adımlarla yürümeyi, ülkemizi müreffeh yarınlara taşımayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile demokrasi yolundaki direnişimizin sekizinci yılında tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum. Allah, milletimizi bir daha böyle zor zamanlar ile sınamasın, hainlere göz açtırmasın" dedi.

Post

Trafik Düzeni ve Güvenliği İçin Sahadayız

06.09.2024 74 Görüntülenme

Yeni eğitim - öğretim yılı başlamadan önce okul önlerinde yaya geçidi çizgilerimizi yeniliyoruz. Lütfen trafik kurallarına dikkat edelim. Hatırlayalım; Yaya Öncelikli Trafik.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Ankara Caddesi Esnafına Ziyaret

05.09.2024 73 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesindeki esnafları ziyaret ederek onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Ziyarette, Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’da yer aldı.

Post

Başkan Çetinkaya Deneyim Paylaşım Toplantısı’na Katıldı

04.09.2024 122 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Isparta’da düzenlenen “Deneyim Paylaşım Toplantısı”na katıldı.