Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’tan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret
Eklenme Tarihi: 05.07.2024 301 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimize gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Karabük Valiliğinde karşıladığımız Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’u Belediyemizde ağırladık. Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’a şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Başlıyor

23.10.2024 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak sağlıklı bir yaşam için harekete geçiyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz egzersiz programlarının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 45 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.