Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimizden Fiyat ve Etiket Denetimi
Eklenme Tarihi: 13.06.2024 311 Görüntülenme

Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimizden Fiyat ve Etiket Denetimi

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirdi.

Alışveriş sepetine farklı ürünleri koyarak kasaya giden ekipler, etiket fiyatları ile kasadaki fiyatların eşleşip eşleşmediğini karşılaştırdı.

Denetimler esnasında iş yeri sahiplerine veya yöneticilerine eksiklikler aktarılıp, gerekli bilgilendirmelerde ve uyarılarda bulunuldu. Reyon etiketlerinde uygunsuzluk tespit edilen bazı işletmelere tutanak tutuldu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Haksız kazanç elde etmek isteyenlere fırsat vermiyoruz. Zabıta ekiplerimiz ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde bu çalışmalarını sürdürüyor. İşletmeler belirli aralıklarla denetleniyor. Vatandaşlarımızın hakkını korumak boynumuzun borcudur" dedi.

 

Post

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı

27.09.2024 27 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Post

Mobil İkram Aracımız Hizmete Başladı

27.09.2024 24 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin ücretsiz mobil ikram aracı, bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı. İlk durak olarak Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan araç, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Post

Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Açılıyor

26.09.2024 30 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirecek yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi, siz değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla hizmete açılıyor.