Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Türk Mutfağı Haftası Etkinliklerine Katıldı
Eklenme Tarihi: 22.05.2024 163 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 21-27 Mayıs 2024 Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında "Asırlık Tariflerle Karabük Lezzet Şenlikleri" programında ilçelerimizin açmış olduğu yöresel stantları ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Satış Alanını Ziyaret Etti

15.06.2024 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Bayramı öncesinde Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısındaki Belediyemiz mezbaha alanında kurulan kurban satış ve kesim alanını ziyaret ederek, kurban satıcıları ve vatandaşlar ile sohbet edip, taleplerini dinleyip, bayramlarını kutladı.

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan İtfaiye Müdürlüğümüze Ziyaret

15.06.2024 39 Görüntülenme

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, İtfaiye personelimiz ile bir süre sohbet edip, bayramlarını kutladı.

Karabük Kamu Kurumu ve Kuruluşları Arası 4. Bahar Futbol Turnuvası Şampiyonu Cezaevi Alsancak Takımı

14.06.2024 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük 4. Geleneksel Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Bahar Futbol Turnuvası final müsabakasına katılarak, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Cezaevi Alsancak Takımı ile turnuvayı 2. olarak tamamlayan belediyemiz futbol takımını ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.