TBB Meclis Üyesi Seçimi Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 21.05.2024 211 Görüntülenme

TBB Meclis Üyesi Seçimi Gerçekleştirildi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın doğal üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin Meclis Üyesi seçimi, Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi salonunda, şehrimizde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımları ile yapıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Başkanlığında 58 katılımcının oy kullandığı seçimde, yapılan seçim sonucunda en çok oyu alan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Meclis üyelerinden ise aday gösterilen Fatih Ustaoğlu TBB Meclis Üyeliğine seçildiler. Yedek üyeliğe ise Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ile meclis üyesi Mehmet Sefa Öz seçildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, bütün haziruna teşekkür ederek, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliğine seçilen Belediye Başkanlarını tebrik edip yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

 

Post

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

25.06.2024 51 Görüntülenme

Türkiye - Çekya 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası milli maç heyecanını 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 22.00'de Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıca çocuklarımız için eğlence ve pamuk şeker ikramımız olacaktır.

Post

Karabük Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor

25.06.2024 43 Görüntülenme

Yaz kurslarımızı başlatıyoruz. Eğitime tam destek veren Karabük Belediyesi vatandaşlarımızın isteklerine yönelik kursları, zengin içerik ve uzman kadrolar ile yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri için halkımızın hizmetine sunuyor.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Personelimizle Bayramlaştı

24.06.2024 72 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde bayram süresince fedakârca görev yapan personellerimiz ile bayramlaştı.