TBB Meclis Üyesi Seçimi Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 21.05.2024 189 Görüntülenme

TBB Meclis Üyesi Seçimi Gerçekleştirildi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın doğal üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin Meclis Üyesi seçimi, Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi salonunda, şehrimizde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımları ile yapıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Başkanlığında 58 katılımcının oy kullandığı seçimde, yapılan seçim sonucunda en çok oyu alan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Meclis üyelerinden ise aday gösterilen Fatih Ustaoğlu TBB Meclis Üyeliğine seçildiler. Yedek üyeliğe ise Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ile meclis üyesi Mehmet Sefa Öz seçildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, bütün haziruna teşekkür ederek, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliğine seçilen Belediye Başkanlarını tebrik edip yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

 

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Satış Alanını Ziyaret Etti

15.06.2024 43 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Bayramı öncesinde Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısındaki Belediyemiz mezbaha alanında kurulan kurban satış ve kesim alanını ziyaret ederek, kurban satıcıları ve vatandaşlar ile sohbet edip, taleplerini dinleyip, bayramlarını kutladı.

Post

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan İtfaiye Müdürlüğümüze Ziyaret

15.06.2024 40 Görüntülenme

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, İtfaiye personelimiz ile bir süre sohbet edip, bayramlarını kutladı.

Post

Karabük Kamu Kurumu ve Kuruluşları Arası 4. Bahar Futbol Turnuvası Şampiyonu Cezaevi Alsancak Takımı

14.06.2024 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük 4. Geleneksel Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Bahar Futbol Turnuvası final müsabakasına katılarak, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Cezaevi Alsancak Takımı ile turnuvayı 2. olarak tamamlayan belediyemiz futbol takımını ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.