Karabük Belediyesinden Bayram Temizliği
Eklenme Tarihi: 07.04.2024 488 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Bayram Temizliği

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte hummalı bir bayram temizlik çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bayram tatili süresince insan yoğunluğunun artması beklenen yerlerde temizlik faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Temizlik faaliyetleri yürüyen merdivenler ve otobüs durakları başta olmak üzere devam ederken, vatandaşların bayramı daha temiz ve hijyenik bir ortamda kutlayabilmeleri sağlanacaktır.

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Başlıyor

23.10.2024 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak sağlıklı bir yaşam için harekete geçiyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz egzersiz programlarının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 45 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.