Karabük’te Çocukların Vazgeçilmezi: Yaz Şenliği
Karabük Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Şenliği, başladığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görerek çocukların ve ailelerin hafta sonu vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.
Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanı’nda oluşturulan özel etkinlik alanlarında minikler; oyunlar, yarışmalar, şişme oyun parkurları ve sürpriz aktivitelerle doyasıya eğleniyor. Çocukların kahkahalarıyla renklenen şenlikte aileler de evlatlarının mutluluğuna ortak oluyor.
Her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 18.00’den itibaren kapılarını açan Yaz Şenliği, yaz boyunca Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanı’nda çocuklarla buluşmaya devam edecek.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm bizim en büyük mutluluğumuz. İlk günden itibaren Yaz Şenliğimize gösterilen yoğun ilgi, ne kadar doğru bir işe imza attığımızı gösteriyor. Evlatlarımızın doyasıya eğlendiği, ailelerimizin huzurla vakit geçirdiği alanları ve etkinlikleri çoğaltmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi bu güzel coşkuya ortak olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






















