Ramazan’ın Neşesi Sanat Evi’nde
Eklenme Tarihi: 10.03.2026 637 Görüntülenme

Ramazan’ın Neşesi Sanat Evi’nde

Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde kurulan Ramazan Sokağı, geleneksel değerlerimizi yaşatan etkinlikleri ve çocuklarımıza özel hazırlanan programlarıyla Ramazan akşamlarına ayrı bir anlam katıyor. Sevdiklerinizle birlikte bu güzel atmosferi paylaşmaya davetlisiniz.

  • Hacivat & Karagöz Gösterileri
  • Hat, Ebru ve Ramazan Atölyeleri
  • Çocuk Etkinlikleri ve Oyun Alanları
  • İkramlar ve Sürpriz Aktiviteler

Yeşil Mahalle Servis Noktaları

  • Mescid-i Aksa Cami Önü
  • Hilal Tepe (Eski Ambar Market Önü)
  • Taşkent Caddesi

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

01.08.2026 42 Görüntülenme

Evlatlarımızın neşesi, ailelerimizin tebessümüyle Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanında yine cıvıl cıvıl bir akşam yaşadık!

Her Yerdeyiz

Her Yerdeyiz

01.08.2026 42 Görüntülenme

Karabük’ümüz için 7/24 sahadayız.