Karabük Belediyesi’nden 7/24 Temizlik Mesaisi
Eklenme Tarihi: 07.07.2025 263 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nden 7/24 Temizlik Mesaisi

Karabük Belediyesi, kentin farklı noktalarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarını Antepoğlu Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği detaylı yıkama ve temizlik uygulamalarıyla devam ettirdi.

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, esnafın yoğun olarak faaliyet gösterdiği sanayi sitesinde hem çevre hem de halk sağlığı açısından önem taşıyan kapsamlı bir temizlik programı yürüttü.
Özellikle sanayi alanlarında oluşan atıklar ve kullanım yoğunluğundan kaynaklanan kirliliğin giderilmesine yönelik yapılan çalışmada; yollar basınçlı suyla yıkandı, atıklar toplandı, genel çevre düzenlemesi titizlikle gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: "Karabük Belediyesi olarak 7 gün 24 saat, şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık verecek bir anlayışla hizmet üretiyoruz. Antepoğlu Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiğimiz temizlik ve yıkama çalışmaları, esnafımızın sağlıklı, düzenli ve güvenli bir ortamda hizmet sunmasına katkı sağlamaktadır. Bu anlayışla çalışmalarımız şehir genelinde aralıksız sürecektir."

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında artan kirlilik ve toz yoğunluğunu azaltmak amacıyla benzer uygulamaları kentin diğer bölgelerinde de sürdürmeye devam edecek.


Karabük Belediyesi’nden 7/24 Temizlik Mesaisi

Belediye Meclisimizin Eylül Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Eylül Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

03.09.2025 4 Görüntülenme

Karabük Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Ustaoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Karabük’te Cami ve Mescitler Gül Kokularıyla Buluştu

Karabük’te Cami ve Mescitler Gül Kokularıyla Buluştu

03.09.2025 39 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla şehir genelinde anlamlı bir çalışmaya imza attı. Belediye ekiplerimiz, vatandaşların manevi atmosferi en güzel şekilde yaşayabilmesi amacıyla cami ve mescitlerde gül suyu uygulaması gerçekleştirdi.

Aladağ’da Yangın: Karabük Tek Yürek Mücadelede

Aladağ’da Yangın: Karabük Tek Yürek Mücadelede

03.09.2025 33 Görüntülenme

Karabük’ün ciğerleri bir kez daha alevlere teslim oldu. Geçtiğimiz ay büyük uğraşlar sonucu söndürülen yangının yaraları sarılırken, dün saat 15.30 sıralarında Aladağ mevkiinde yeniden alevler yükseldi. Kısa sürede büyüyen yangın, rüzgârın da etkisiyle bölgeyi tehdit etmeye başladı.