Melike Yeşilyurt Kreşinde Çalışmalar Hızla Sürüyor
Eklenme Tarihi: 23.05.2025 743 Görüntülenme

Melike Yeşilyurt Kreşinde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Karabük Belediyesi’nin, hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt’un desteğiyle hayata geçirdiği Melike Yeşilyurt Kreşinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ergenekon Mahallesi Neşe Sokak’ta yükselen bu modern eğitim yapısı, Karabük’te okul öncesi eğitime yönelik nitelikli yatırımların başında geliyor.

590 metrekare kapalı alana sahip olacak kreşte; 5 adet sınıf, 136 metrekarelik iç avlu oyun alanı, yemekhane, mutfak ve etkinlik salonu yer alacak. Modern mimarisi ve donanımıyla, çocukların sosyal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine uygun bir eğitim ortamı sunacak şekilde tasarlanan yapı, tamamlandığında 100 öğrenciye ev sahipliği yapacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için güvenli, çağdaş ve eğitimi destekleyici ortamlar oluşturmak önceliğimiz. Melike Yeşilyurt Kreşi, bu anlayışın somut bir örneğidir. Sadece bir bina değil; çocuklarımızın temel eğitimle buluşacağı, sosyal becerilerini geliştireceği ve güvenle büyüyeceği bir merkez olacak. Eğitime verdiği destekten dolayı kıymetli hayırseverimiz Osman Yeşilyurt’a teşekkür ediyorum.

Ayrıca hayırsever iş insanı, Karçimsa ve Bey Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Soner Özbey’in katkılarıyla 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde 100 öğrenci kapasiteli yeni bir kreşin de temelini yakın zamanda atacağız. Karabük’te eğitimi öncelikli alanlardan biri olarak görmeye ve bu alandaki yatırımlarımıza kararlılıkla devam etmeye devam edeceğiz."


Melike Yeşilyurt Kreşinde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Karabük’te İlk Kez Düzenlenecek Keltepe Kayak Festivali Başlıyor

Karabük’te İlk Kez Düzenlenecek Keltepe Kayak Festivali Başlıyor

22.01.2026 222 Görüntülenme

Tüm hemşehrilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz.

Başkan Çetinkaya’dan Emlik’e Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Emlik’e Ziyaret

22.01.2026 41 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli büyüğümüz, dava ve yol arkadaşımız Sayın Nurettin Emlik’e misafirpervelikleri için teşekkür eder, hayırlı işler dilerim" dedi.

Bir Biz Varız Cihanda, Bir de Küffar

Bir Biz Varız Cihanda, Bir de Küffar

20.01.2026 62 Görüntülenme