Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 30.04.2025 603 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Her Taşında Emek Olan Bir Şehir Karabük"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin Karabük’ün kimliğinde ve kalkınma sürecinde taşıdığı hayati role dikkat çekti. Başkan Çetinkaya, başta Belediye personeli olmak üzere, üretim ve hizmet alanlarında alın teri döken tüm çalışanlara teşekkür etti.

KARABÜK, EMEĞİYLE BÜYÜYEN BİR ŞEHİR

"1 Mayıs, emeğin değerini, dayanışmanın gücünü ve birlikte üretmenin onurunu hatırlatan anlamlı bir gündür. Belediyemizde fedakârca çalışan mesai arkadaşlarımın ve şehrimizin her köşesinde görev yapan emekçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Karabük, alın teriyle büyüyen bir şehir. Bu gelişimde, Karabük’ün ve ülkemizin sanayi gücünü temsil eden Kardemir’de görev yapan tüm çalışanların da emeği büyüktür. Her katkı, bu şehri daha güçlü ve yaşanabilir hale getiriyor. Biz de Karabük Belediyesi olarak emeğe saygıyı hizmet anlayışımızın temeline koymaya devam edeceğiz."

Başkan Çetinkaya, mesajının sonunda tüm emekçilere sağlık, huzur ve kolaylık dileyerek 1 Mayıs’ın toplumsal dayanışmaya katkı sunmasını temenni etti.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Şehrimizin Her Noktasında Kararlılıkla Görevimizin Başındayız"

20.08.2026 37 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İhlas Evleri’nde çevre ve halk sağlığını tehdit eden çöp ev, komşularımızın şikayeti üzerine Zabıta ve Temizlik İşleri ekiplerimizce boşaltılmış, gerekli dezenfeksiyon işlemleri tamamlanmıştır. Hemşehrilerimizin huzuru ve kamu sağlığı için şehrimizin her noktasında kararlılıkla görevimizin başındayız" dedi.

Leylek Ailesinin de Huzuru Bize Emanet

Leylek Ailesinin de Huzuru Bize Emanet

20.08.2026 30 Görüntülenme

Otogarımızdan gelip geçen binlerce yolcunun arasına çok sevimli yolcularımız eklendi. Köprü ayağındaki yuvalarında misafir ettiğimiz leylek ailesinin de huzuru bize emanet. Hoş gelmişler!

Keltepe’de Yaktığımız Bilim ve Gökyüzü Meşalesi Tüm Türkiye’yi Sardı!

Keltepe’de Yaktığımız Bilim ve Gökyüzü Meşalesi Tüm Türkiye’yi Sardı!

20.08.2026 38 Görüntülenme

İlkini düzenlediğimiz Keltepe Gözlem Şenliği’miz yoğun ilgi görerek ulusal basında ve TRT ekranlarında yer aldı.