Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 30.04.2025 379 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Her Taşında Emek Olan Bir Şehir Karabük"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin Karabük’ün kimliğinde ve kalkınma sürecinde taşıdığı hayati role dikkat çekti. Başkan Çetinkaya, başta Belediye personeli olmak üzere, üretim ve hizmet alanlarında alın teri döken tüm çalışanlara teşekkür etti.

KARABÜK, EMEĞİYLE BÜYÜYEN BİR ŞEHİR

"1 Mayıs, emeğin değerini, dayanışmanın gücünü ve birlikte üretmenin onurunu hatırlatan anlamlı bir gündür. Belediyemizde fedakârca çalışan mesai arkadaşlarımın ve şehrimizin her köşesinde görev yapan emekçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Karabük, alın teriyle büyüyen bir şehir. Bu gelişimde, Karabük’ün ve ülkemizin sanayi gücünü temsil eden Kardemir’de görev yapan tüm çalışanların da emeği büyüktür. Her katkı, bu şehri daha güçlü ve yaşanabilir hale getiriyor. Biz de Karabük Belediyesi olarak emeğe saygıyı hizmet anlayışımızın temeline koymaya devam edeceğiz."

Başkan Çetinkaya, mesajının sonunda tüm emekçilere sağlık, huzur ve kolaylık dileyerek 1 Mayıs’ın toplumsal dayanışmaya katkı sunmasını temenni etti.

Başkan Çetinkaya’dan Regaip Kandili Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan Regaip Kandili Mesajı

25.12.2025 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cevizkent TOKİ’de Tema Park Çalışmaları Başladı

Cevizkent TOKİ’de Tema Park Çalışmaları Başladı

25.12.2025 24 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelinde sosyal yaşamı canlandıracak projelerine bir yenisini daha ekleyerek Cevizkent TOKİ’de tema park çalışmalarını başlattı. Proje ile bölge sakinlerine modern, güvenli ve nitelikli bir sosyal alan kazandırılması amaçlanıyor.

Karabük Adalet Sarayı Temel Atma Töreni’ne Davetlisiniz

Karabük Adalet Sarayı Temel Atma Töreni’ne Davetlisiniz

24.12.2025 27 Görüntülenme

Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un teşrifleriyle gerçekleştirilecek Karabük Adalet Sarayı Temel Atma Töreni’ne tüm hemşehrilerimiz davetlidir.