Karabük Belediyesi’nden 5000 Evler’e Yeni Kreş Müjdesi
Eklenme Tarihi: 27.04.2025 1634 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nden 5000 Evler’e Yeni Kreş Müjdesi

Karabük Belediyesi, okul öncesi eğitime yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli yeni bir kreş yapımı için Karçimsa ve Bey Çimento Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Soner Özbey ile protokol imzalandı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve iş insanı Soner Özbey arasında imzalanan protokolle başlatılan proje, bölgedeki okul öncesi eğitim ihtiyacına önemli katkı sağlayacak.

Tamamlandığında modern sınıflar, oyun alanları ve güvenli eğitim ortamları ile donatılacak kreş, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyen bir yapı olacak.

Karabük Belediyesi, daha önce Ergenekon Mahallesi’nde temeli atılan ve yapımına devam edilen Melike Yeşilyurt Kreşi ile birlikte, okul öncesi eğitimde şehir genelinde güçlü bir altyapı oluşturmayı hedefliyor.

Protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için şehrimize modern eğitim yuvaları kazandırıyoruz. Eğitime verdiği bu kıymetli destek için hayırsever iş insanı Sayın Soner Özbey’e teşekkür ediyorum. Karabük’ü çocuklarımız için daha yaşanabilir ve daha güçlü bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.

İş insanı Soner Özbey ise; "Eğitime yapılan her yatırımın geleceğe atılan en güçlü adım olduğuna inanıyorum. Karabük’e böyle bir hizmet kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Asfalt Serim Çalışmalarımızı Kesintisiz Sürdürüyoruz

Asfalt Serim Çalışmalarımızı Kesintisiz Sürdürüyoruz

15.06.2026 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve yol konforunu artırmak adına asfalt serim çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için her şartta sahada görev yapan mesai arkadaşlarımın emeğine sağlık" dedi.

Şehrimizde Edebiyat Rüzgarları Esmeye Devam Ediyor

Şehrimizde Edebiyat Rüzgarları Esmeye Devam Ediyor

15.06.2026 23 Görüntülenme

Değerli yazar Esmahan Devran İnci’yi Karabüklü kitapseverlerimizle Sanat Evi’mizde buluşturduk. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize ve yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Enerjisa Heyetinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Enerjisa Heyetinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

15.06.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Enerjisa Dağıtım İl Müdürü Sayın Ali Fuat Aslan, Yapım İşleri Müdürü Sayın Serdar Uzun, Yatırım Planlama Müdürü Sayın Murat Esen ve beraberindeki heyeti Belediyemizde misafir ettik. Şehrimiz adına gerçekleştirdiğimiz bu verimli görüşme ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi.