Karabük Belediyesi’nden 5000 Evler’e Yeni Kreş Müjdesi
Eklenme Tarihi: 27.04.2025 1991 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nden 5000 Evler’e Yeni Kreş Müjdesi

Karabük Belediyesi, okul öncesi eğitime yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli yeni bir kreş yapımı için Karçimsa ve Bey Çimento Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Soner Özbey ile protokol imzalandı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve iş insanı Soner Özbey arasında imzalanan protokolle başlatılan proje, bölgedeki okul öncesi eğitim ihtiyacına önemli katkı sağlayacak.

Tamamlandığında modern sınıflar, oyun alanları ve güvenli eğitim ortamları ile donatılacak kreş, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyen bir yapı olacak.

Karabük Belediyesi, daha önce Ergenekon Mahallesi’nde temeli atılan ve yapımına devam edilen Melike Yeşilyurt Kreşi ile birlikte, okul öncesi eğitimde şehir genelinde güçlü bir altyapı oluşturmayı hedefliyor.

Protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için şehrimize modern eğitim yuvaları kazandırıyoruz. Eğitime verdiği bu kıymetli destek için hayırsever iş insanı Sayın Soner Özbey’e teşekkür ediyorum. Karabük’ü çocuklarımız için daha yaşanabilir ve daha güçlü bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.

İş insanı Soner Özbey ise; "Eğitime yapılan her yatırımın geleceğe atılan en güçlü adım olduğuna inanıyorum. Karabük’e böyle bir hizmet kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya, Kent Planlama Üzerine Ziyaretler ve Görüşmeler Gerçekleştirdi

Başkan Çetinkaya, Kent Planlama Üzerine Ziyaretler ve Görüşmeler Gerçekleştirdi

30.10.2026 47 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Belediye heyetimiz ve Yüksek Mühendis Sn. Bekir Ilıcalı ile kent planlama üzerine bir takım ziyaretler ve görüşmeler sonrasında 2026 sonbaharından St. Petersburg Moskova Rusya" dedi.

Keyifli Bir Sohbete Tüm Kitapseverleri Bekliyoruz

Keyifli Bir Sohbete Tüm Kitapseverleri Bekliyoruz

30.10.2026 44 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ve Karabük Kitap Kulübü iş birliğinde Ekim ayı buluşmasında, Maud Ankaoua’nın "Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü" kitabını konuşuyor, düşüncelerimizi paylaşıyoruz.

C2 Seviye Çekirdek Bağımlılığı Bizde de Var

C2 Seviye Çekirdek Bağımlılığı Bizde de Var

30.10.2026 44 Görüntülenme

Çekirdeğimizi çitleyelim, sohbetimizi edelim ama parklarımızı, sokaklarımızı da tertemiz bırakalım.