Çocuklarımızın Hayalleri Bizim En Büyük Görevimizdir
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Önceki Dönem AK Parti MKYK Üyesi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Danışmanı Sayın Esme Özbağ’ı Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Muhtarımız Cihan Güçlü’nün kıymetli eşi Hamide Güçlü’nün vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; Muhtarımız Cihan Güçlü başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Cenaze namazı, 17 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Vahdet Camii’nde kılınacaktır. Mekânı cennet, makamı âli olsun" dedi.
Karabük Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Azerbaycan müziğinin köklü ezgilerini Karabüklülerle buluşturacak. Geleneksel enstrümanları modern ritimlerle harmanlayan Grup Şuşa, 18 Ekim Pazar günü saat 18.00’de 100. Yıl Kültür Merkezi’nde ücretsiz konser verecek.
© 2026 Karabük Belediyesi - Created By Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.