Kent & Başkan 2025 Ödülleri Kayseri'de Sahiplerini Buldu: Başkan Özkan Çetinkaya’ya Glutensiz Ürün Projesiyle Halktan Büyük Takdir
Eklenme Tarihi: 22.04.2025 920 Görüntülenme

Kent & Başkan 2025 Ödülleri Kayseri'de Sahiplerini Buldu: Başkan Özkan Çetinkaya’ya Glutensiz Ürün Projesiyle Halktan Büyük Takdir

Kent & Başkan Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye genelindeki Belediye başkanlarının halk oylamasıyla değerlendirildiği "Kent & Başkan 2025 Ödülleri", 12 Nisan’da Kayseri’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Kayseri Radisson Blu Otel’de düzenlenen ödül töreni; milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, basın mensupları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla büyük ilgi gördü.

Türkiye genelinden 82 Belediye başkanının halkın oylarıyla ödül aldığı törende, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya da ödül alan isimler arasında yer aldı. Başkan Çetinkaya, "Halk Ekmek Fabrikasından Glutensiz Ürün Satışı" projesiyle 4 milyon kişinin oyuyla ödüle layık görüldü. Proje, özellikle çölyak hastaları ve glutensiz beslenmek zorunda olan bireyler için önemli bir hizmet olarak öne çıkıyor.

Başkan Çetinkaya’ya ödülü, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Karabük Temsilcisi Okan Küçük tarafından takdim edildi. Başkan Çetinkaya, ödül töreninde yaptığı kısa açıklamada; "Bu anlamlı ödülü bana layık gören tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Halkımızın sağlığı ve yaşam kalitesi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Karabük’te Dolu Dolu Yaz Dönemi: Yaz Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Karabük’te Dolu Dolu Yaz Dönemi: Yaz Kursları İçin Kayıtlar Başladı

22.06.2026 15 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi ve yetişkinlerin sağlıklı bir yaşam sürmesi amacıyla düzenlediği Yaz Kursları için kayıt sürecini başlattı. Yüzme, Kur'an-ı Kerim ve Sağlıklı Yaşam Egzersizleri gibi farklı branşların yer aldığı kurslar, Temmuz ayında kapılarını açacak.

Karabük Belediyesi Peyzaj Çalışmalarında Kuyu Suyu Kullanıyor

Karabük Belediyesi Peyzaj Çalışmalarında Kuyu Suyu Kullanıyor

22.06.2026 14 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, su tüketimini azaltmak ve su kaynaklarını korumak amacıyla şehir genelindeki park, bahçe ve refüj sulamalarında şebeke suyu yerine kuyu suyu kullanıyor. Kurumsal bir hassasiyetle yürütülen bu uygulamayla temiz içme suyu kaynakları muhafaza edilirken, su tasarrufunda toplumsal bilincin artırılması hedefleniyor.

Biz Çalışıyoruz, Karabük’ümüz Güzelleşiyor

Biz Çalışıyoruz, Karabük’ümüz Güzelleşiyor

22.06.2026 12 Görüntülenme

Yeni haftaya da tam kadro, Karabük’ün her köşesinde başladık. Ekiplerimiz sahada, işimizin başındayız. Enerjimiz yerinde motivasyonumuz tam. Mutlu haftalar Karabük.