3 Nisan Etkinlikleri Tuluyhan Uğurlu’nun Piyano Resitaliyle Sürdü
Eklenme Tarihi: 04.04.2025 575 Görüntülenme

3 Nisan Etkinlikleri Tuluyhan Uğurlu’nun Piyano Resitaliyle Sürdü

Karabük’ün kuruluşunun 88. yılı dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Karabük Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "3 Gün 3 Gece 3 Nisan" etkinlikleri, usta piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun verdiği piyano resitaliyle devam etti. Kaval virtüözü Murat Toraman da konserde sanatçıya eşlik etti. 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda sanatseverler, tarih ve müziğin iç içe geçtiği özel bir geceye tanıklık etti.

Kariyerinde sayısız ulusal ve uluslararası projeye imza atan Tuluyhan Uğurlu, sahnede icra ettiği eserlerle izleyicilere Anadolu’nun kültürel izlerini taşıyan etkileyici bir dinleti sundu.

Konseri, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökcek, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi. Protokol ve halkın bir araya geldiği gece, şehrin kültürel birlikteliğini de yansıttı.

TULUYHAN UĞURLU: "KARABÜK’TE OLMAK BENİM İÇİN ONUR"

Program sonunda kısa bir konuşma yapan Tuluyhan Uğurlu, Karabük’te bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; "Karabük, Cumhuriyetimizin en anlamlı kazanımlarından biri. Bu topraklarda sanatla buluşmak benim için büyük bir onur. Emekle yoğrulmuş bir şehirde notalarla konuşmak tarifsiz bir his" dedi.

BAŞKAN ÇETİNKAYA: "SANATLA BÜYÜYEN BİR KARABÜK HEDEFLİYORUZ"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya da etkinliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Karabük sadece sanayinin değil, aynı zamanda kültür ve sanatın da merkezlerinden biridir. 3 Nisan kutlamaları vesilesiyle hem geçmişimize sahip çıkıyor hem de şehrimizi sanatla buluşturuyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımızla birlikte bu yıl zengin içerikli bir program hazırladık. Sanatla büyüyen, kültürle gelişen bir Karabük inşa ediyoruz."

UĞUR IŞILAK’LA BAŞLAYAN COŞKU, TULUYHAN UĞURLU’YLA DEVAM ETTİ

Etkinliklerin ilk gününde sahne alan sanatçı Uğur Işılak, Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde binlerce kişinin katıldığı konserle Karabüklülere unutulmaz bir akşam yaşatmıştı. İkinci gün ise Tuluyhan Uğurlu’nun resitaliyle kutlamalara kültürel bir derinlik kazandırıldı.

KUTLAMALAR 5 NİSAN’A KADAR SÜRECEK

Kutlama programı, konserler, sergiler, gösteriler ve kültürel etkinliklerle 5 Nisan’a kadar sürecek. Şehir, kuruluş yıl dönümünü sanatla iç içe kutlamaya devam ediyor.


3 Nisan Etkinlikleri Tuluyhan Uğurlu’nun Piyano Resitaliyle Sürdü

13 Yıllık Hasret Bitiyor, Yazlık Sinema Kapılarını Açıyor

13 Yıllık Hasret Bitiyor, Yazlık Sinema Kapılarını Açıyor

12.06.2026 74 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehrin kültürel hafızasında derin izler bırakan tarihi Yenişehir Yazlık Sineması’nı aslına uygun titiz bir restorasyonla yeniden şehre kazandırdı. İlk kez 1958 yılında kapılarını açan ve yarım asırdan fazla bir süre Karabüklülerin en önemli sosyalleşme alanı olan tarihi mekan, 2013 yılındaki kapanışının ardından bu hafta sonu küllerinden doğuyor.

Liselere Geçiş Sınavına Girecek Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz

Liselere Geçiş Sınavına Girecek Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz

12.06.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yarın LGS heyecanı yaşayacak tüm evlatlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Uzun ve emek dolu bir hazırlık sürecinin ardından sınava girecek öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyor, kıymetli ailelerimize de kolaylıklar diliyorum. Rabbim zihin açıklığı versin, yollarını ve bahtlarını açık eylesin" dedi.

Yazar Esmahan Devran İnci Karabüklü Okurlarıyla Buluşuyor

Yazar Esmahan Devran İnci Karabüklü Okurlarıyla Buluşuyor

12.06.2026 47 Görüntülenme

Bi Dünya Kitap Grubu tarafından düzenlenen söyleşi ve imza günü programında, yazar Esmahan Devran İnci Karabüklü okurlarıyla buluşuyor.